NOKIA 3510i atsibodo

NOKIA 3510i atsibodo

Atsibodo N3510i, zadu parduoti, ka pasiulysit kitka uz panasia suma? O gal vis delto pasilikti?

Geriau pasilik.kai turesi dar + pinigu.tada parduok prisidek kazka galima galvoti…

as parduociau ir pirkciau kad c62

Man irgi truputi pabodo nzn vienas draugo pazystamas sake veza naujus telefus ir vokietijos tai uz 500 litu nokia 3650 gali suveikti tai gal sakau reik mest man ta 3510iNekaltas

Jei uz tokia kaina as gauciau, tai nedvejodamas keisciau.

Na jei nori gero mobiliako tai pridek lt. ir nusipirk SonyEricsson T310 arba T68i. O jei nori Nokios tai nusipirk 3100 uz 679ltGerai.

Na jeigu nenori prideti lt. tai geriau pasilik 3510i sau, nes uz tokius pinigus nieko panasaus nenusipirksi.Šypsena

Tai kam vapse pirkot 3510i , reik iskart galvot ka darai.

Už kiek parduodi? Aš ieškau.

as savo nokia 3510i galiu parduoti, naudota 4 menesius, daug zaidimu ir polifonkiu, plius galiu atiduot bites numeri +37068985522 kaina butu 320LT
jei kas rasykit i privata

O man tai kazkaip gera 3510i. Nesuprantu kaip gali atsibosti telefonas, Juk jis ne koks piktas kaimynas Cha cha Cha cha .

o 3310 nenusibosta?Mirkt

o turetu?

Mano manymu tikrai turetu nusibosti nu nebent susitiuninguoti isidedi melinus neonus,pasikeiti i dangtelius per tam skirtas programa ir kebeliu patvarkai starup logotipa ir t.t.