nokia 3220 vs. nokia 5140
taigi nusprendziau isigyt telefa. apsistojau ties 2 variantais - noske 3220 ir 5140. zinau kad navarotu daugiau 5140, bet man tu visokiu decibelu matuokliu, kaloriju matuokliu ir visokiu kitokiu matuokliu nereikia. 3220 daugiau spalvu. jei kas esat tureje rankose abu telefonus tai prasau apie kiekviena nuomone savo parasyt. ir kitokiu telefu meldziu nesiulykit, nes as dar labiau pasimesiu ir nebezinosiu visai ko noriu. ieskojau archyve panasiu temu bet mano abejoniu jie neisklaide, todel banint please nereikia. aciu
imk 3220
imk 3220
as tai tikrai imciau 5140 nes visgi atsparus viskam ir tokie tel greit nepinga!
Na 5140 turi viska, ka ir 3220, isskyrus tas lemputes rasymui ore ir spalvu maziau. Bet kas naudoja tiek spalvu- tikrai tau nepasakys, kad jam maza. Juk nemaketuosi zurnalu su juo… Taip vat manau
is paziuros tai geresnis 5140
3220
3220 nes didesnis ekranas, daugiau spalvu, patogesne klavietura, mazesnis uz 5140, ir gana atsparus smugiam, bei subraizymam, man jis labai patiko, jau du men turiu ir jokiu bedu neiskilo
Jei reiktu rinktis man, tai imciau 5140, nes 3220 man atrodo per daug vaikiskai…
kaip siulyciau 3220
tai vat man irgi atrodo, kad vaikiskai atrodo del tu lempuciu, bet galima juk jas isjungt ir problemu nebeliks…
man nereikia telefonu. Keista kad bachurai mano kad merginoms butinai arba raskladuskes arba kas nors kas spalvotas ir ziba. as pati labiau megstu rimtesnius telefonus.
tai tada nei vienas tau netinka
netinka, bet teks is kazko rinktis nes uz kaina, kuria as galiu suplot ir uz mano norimus navarotus tai tik sitie priimtini.
Iskeliu tema,nes buvo sukurta panasi.
tavo vietoj nei vieno is tu dveju neimciaui bet kito modelio nesiulisiu
Variantai nekokie, asmeniskai is situ modeliu nei vieno nepirkciau(yra geresniu uz tokia kaina), ,
taj aisq as tawo wietoj dasimesciau kelis litukus ir 6230 pasimcew
O kia yra 5410 atmintis kas zino parasykit juk jau yra pasirodes