Nojaus laivas

Nojaus laivas

Vakar valgiau saulegrazas, mandarinus, bei banana. viska suvalges pamaciau si “laiva” Cha chatai sugalvojau iamzint Šypsena

Nereikėjo sakyt, kad ten atliekos, as jau pagalvojau, kad desertas JuokiasiPuikiai atrodo Gerai Mirkt

Graziai.

Šypsena Gerai ir vel po stalu ?

Aciu. ne si kart ant stalo Juokiasi ir ant balto vatmano lapo Mirkt

Laivo seselis gal kiek astrokas, o siaip idomiai atrodo Taip

Taip ir man paciam seselis truputi, gal, kiek per tamsus. Last_Bbreath o kas pavadinimui?

Gerai

gPhoto noriu paklausti ,kiek kadru darai kol isgauni reikalinga ir idomu kadra

Liux Taip

Aciu. Irmis> na kaip kada, seip su viena pozicija kokius 2-3 kadrus. O su ta pacia kompozicija ja pasukiodamas ir dedamas i kita pozicija koki 10-15 kadru. Tada kompiuteryje issirenku viena, man tinkancia MirktDauguma likusiu dazniausiai istrinu

įdomiai atrodo tas laivas, gražiai apšviestas, patinka gražiai apšviesti darbeliai…

Gaila, tik, kad nuotraukos pavadinimas taip rezia aki, kad labai sunku iziureti kas gi pavaizduota pacioje fotografijoje.

Gal biski per ryskiai parasiau Drovus

Ideja ir foto visai nieko.Man tik vienas klausimas kyla,kokie ten gyvunai tame lave? Juokiasi Liežuvis

Yra visokiu ir linksmu ir liudnu ir… Šypsena Mirkt Juokiasi Cha cha Laimingas Kietas Tūsas Valio Linksmybės Be be be Labas Apkabinimas Paplepėkim Vau! Apakęs Liežuvis Nekaltas Girtas Flirtas Drovus Bučkis Širdis Sudužusi širdis Lūpos Myliu Gėlė Moteris Vyras Taip Ne Gerai Blogai Špyga ??? !!! Liūdnas Žliumbia Piktas Kanda Pavargęs Nežinau Veee Užsispyręs Velniūkštis Klasta Kvankt? Baisus Ignoruoju Nustebęs Idėja Angelas Niam niam Ufff Miegantis Skaitau Apsvaigęs Laiškas Telefonas Dovana Butelis Taurė Alus Kava Krepšinio kamuolys Futbolo kamuolys Mašina Pinigai Mobilusis Kompiuteris Žvaigždė Šuo Kiaulė Katė Va tokiu

Geraineblogai

Tūsas