NO MONEY

NO MONEY

Zinot ko nekertu kodel neturtingi zmogeliukai wis swajoja apie geras masinas motociklus swaigsta apie tuningus dragus ir pan. O wat tie kurie turi pinigu kad ir jauni ju masinos motociklai nekaso. Pazystu bachura jam 16metu jis turi garaze Yamaha 125cm3 nu ir su juo kokius 5 kart i metus iswaziuoja pasiwazineti. Ir jis turi ir teises nu tipo iki 125kubiko galima wazineti sulaukus 16. Bl as tureciau toki man kazdien reiktu padangas keisti o ji tewas atweza i sulia su sawo limuzininiu bmw. Tai wat kodel taip yra kad bomzeliai tik swajoja apie tokius dalykus o tie kas turi $$$ DAZNIAUSIAI suda mala???

Zinai tu cia sudo primalei ka tuo norejai pasakyt?

Daryk ishvadas. Kurie turi bapkiu, tie neturi laiko sudo malt kaip tu.

chmmm… čia manau ne nuo turtungumo priklauso o nuo pomegių.
pvz: būčiau aš turtuolis, tai kad ir turėčiau pačią šustriausią virtuvę su labai šustra orkaitė, šaldytuvą su internetų ir pan. man būtų tas pats, vistiek valgyt neruoščiau taip jau dažnai Cha cha ane?
(nors gal kokia namų šeimininkė manjakė nesuprastu mano abejingumo)

Iš kitos puses prisimenų kažkur išsakytą mintį kad pvz buvusiose postsovietinėse valstybėse todėl taip domimasi technikos gerybėmis (kaip kad automobiliai telefonai ir pan.) todėl kad paprasčiausiai tai vis dar skaitosi kažkokia prabanga or smth. Amerikiečiai dėję skersą ir net nežino kokie pas juos varikliai ar kaip kapotas atsidaro… Londone per metus taksuose (kažkokioi laidoj pasakojo) pameta tūkstančius mobilekų… ir galvoji skambina? iešjko kad atsiimti? Ni-xu-ja, nueina ir nauja sau nusiperka Cha cha o pas mumis… oooo… samsung C100… oooo… polifonkes ir spalvotas ekranas… nu vnž mintis tokia būtų Mirkt

gal zmogus tiesiog tauso savo "ratus". kas butu jei jis ant gero moco i shulia varinetU? atimtu kas, ar lieptu vezioti ir pan.
jei pinigai laisvai neateina, tai ir tausoji ka nusiperki, priziuri ir megaujiesi vazinejimu. Paaugs, prades pats uzdirbineti pinigus ir gales daryti kaip panores.

O as nesuprantu tavo nustebimo. Kas nenori gyvent geriau nei gyvena? Kas nesvajoja? Kas neturi jokio tikslo? Esu tikras tos svajones baigtusi iskart jei tik tie zmones gautu tai apie ka svajoja… ir prasidetu kitos svajones. Tos masinos (tavo atveju) kurias gautu pasirodytu ne tokios jau nuostabios, tai pasidarytu iprastas dalykas. Nera taip buve? pvz nori kazka nusipirkt(ko negali iskart) dirbi, taupai isigyji, o tada imi nesuprast kas cia tokio ipatingo buvo. Su nematerialiais dalykais daznai irgi taip pat… nori kazka pasiekt, irodyt ar panasiai kai pavyksta viskas pasirodo kiek kitaip.
Turintys pakankamai $ kad nusipirkt masina kokia nori jos taip nesureiksmina - atsiranda svarbesniu dalyku. Nejaugi masina ar kazkas panasaus turi but gyvenimo tikslas?

cia kas, pavydas pasireiske? nepavydek, geriau pagalvok, kaip paciam uzsidirbt.