niu va ir 1000 pasiekiau…
galu gale… po tiek vargo ir ant klaviaturos islieto kraujo as surasiau 1000 zinuciu…
Gerai, kad dar gyvas likai ir mirtinai nenukraujavai
niuz nieko po biski… sita daktarai sake kad alkoholyje kraujo neberanda ir sako kad mirt tureciau bet visa dar gyvas…
ir po kiek metu as tave pasivysiu!?!
niuz pirmas mano irasas jejgu neklystu buvo geguzi… taj iseina 7 menesiai… dabar igijau pagreiti ir turbut jau kaj sueis metaj - turetu but 2000
niuz jejgu labaj stengsies taj per metus gal ir prisvysi…
as irgi visaj nesenai pasiekiau 1000 berods pries 1.5 savaites
taj sweikinimaj ir taw!
Sveikiju … prasom
susdauzt
.
palauk as tuoj
O man truksta tik vienos zinutes ir as tuoj parasysiu 1000! Be to, karsciausi sveikinimai jau parasiusiems!
man truksta daugiau, bet as ilgai netruksiu
Ei, venias666 ir Alkoholi, uzsukit cionai ir perskaitykit 57 zinute! Labai laukiame ten jusu!
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/118262.61-=(2128595596
man dar toli iki 1000
Oho, as irgi panasiai laiko uzsiregistraves bangoj, bet zinuciu kiekis tai zymiai mazesnis, nors bangoj labai daznai lankausi. Tik nevisur kisu savo nuomone gal todel pas mane tiek mazas zinuciu skaicius
As tik 2 savaites kai uzsiregistraves
Pliurpis rašė:
Oho, as irgi panasiai laiko uzsiregistraves bangoj, bet zinuciu kiekis tai zymiai mazesnis, nors bangoj labai daznai lankausi. Tik nevisur kisu savo nuomone gal todel pas mane tiek mazas zinuciu skaicius
as taj kisu viska ir visur…
Alkoholis rašė:
Pliurpis rašė:
Oho, as irgi panasiai laiko uzsiregistraves bangoj, bet zinuciu kiekis tai zymiai mazesnis, nors bangoj labai daznai lankausi. Tik nevisur kisu savo nuomone gal todel pas mane tiek mazas zinuciu skaiciusas taj kisu viska ir visur…
pastebejome
beje, sveikinu su pirmuoju tukstantuku!