Nitro balionai

Nitro balionai

Ka teko apie juos girdet ir jei girdejot, tai kokie atsiliepimai? Mano draugelis shtatuose pirko mashina ir ruoshias isidet, bet lietuvoj kad kas tokius turetu neteko girdet, jei nezinot kas tai yra galiu biksi paaiskint Šypsena

netaip daug 7 kartam 200lt vienas kartas ~ 30 lt - 15sekundziu. 1 sekunde - 2 litai kazkur Šypsena))

laurra rašė:

Nu jei tau cia dideli pinigai, tai nereiskia, kad kitiems tai per brangu, ir kad fantazija atsokstaLiežuvis

o man idonu ka tu veiktum su tuo nos’'u
nuo kiekvienos sankryzos kokius issisokelius su golpII i vieta detum Cha cha Cha cha Cha cha

beje man kaip studentui tai tikrai per bragus malonumas.
tik nereik ****avotis pats visalaik vazineju su 2.2 varikliu benzu

Blabla rašė:

bimbyris rašė:

na daleiskim tu sukrapstes $ isidetum nitro,o bent ar isivaizduoji kiek tos dujos lietuvoje kainuoja Aš nekaltas Aš nekaltas
balionelis (kurio uztenka 7 kartam po 15sekundziu, sistemai dadedanciai 125AG) 200Lt Apakęs Apakęs Apakęs

na nuo tokiu skaiciu ir fantazija atsoka.

zmogau zinau kas turi lietuvoi tokia systema ir ja naudoja jai kokia draka uz gerus pinigus o lietuvoi tokiu mazai buna…

butent,
savo malonumui tikrai perbrangu,o lietuvoje kas dragina uz pinigus dar nelabai pasitaiko.

variklis telpa,ten kad aushintusi oro vamzdis ir intercooleros… 2l. turbo, ojis dar gyvas? Šypsena prie mano akiu ji supyle, su mazdute sudrfaginau, tas susinervijas gryzhdamas i starta paspaude dugnair nespejo sustabdyt i gala shitam golfukui, jisai i scirroka… sake netaisys, dabar atrodo viska perdejo i kita golfa 4x4 … drage galima pamatyt garuose kai budavo…

Gerai

O kam tas kapotas ishpjaustinetas-bene variklis netelpa?

as maciau jis anksciau vazinejo justuose

nu grazus pirmukas,man patinka