Nissan Micra 1993 m. - ką patartumėt?

Nissan Micra 1993 m. - ką patartumėt?

Nissan Micra 1993 m., automatinė pavarų dėžė, 90.000 km rida, signalizacija - 2000 eurų.

Galvoju pirkti - visvien man reikia nedidelės, važinėjimui į darbą, universitetą ir parduotuvę, o ne kur nors toli.

Ką manot apie šį modelį? Gal kas nors turit ir galit pasidalint trūkumais ir privalumais? Patarkit žmonės, ar verta tokią pirkt kaip pirmą mašiniuką.

Mano asmenine nuomone Micra yra nesamone.Negrazi isvis.Tavo vietoj jei nori NISSAN imciau SUNNY.Tikrai faina masina-ir nedidele ir ekonomiska ir vaziuoja gerai Gerai
O siaip uz 2000E tai gali nedidele ir naujesne auto nusipirkti.Kokia Fiesta tai ir 96m paimtum ir dar ant alaus liktuŠypsena
O siaip automatas neekonomiskas,o kad rida 90000 irgi nesitiki,greiciausiai bus atsukta

Na ką, dėkui už nuomonę. Iš esmės, man Micra tai graži, taip kad labiau rūpėtų visa kita, o ne išvaizda.

O dėl naujesnės paėmimo - vokiškos nenoriu, o japoniškos visos (alioreklamoj) iki 2000 eurų nesiekia 1993 m… Liūdnas

Tai negi niekas nevažinėjat (-ot) su Micra?

Cha chaCha chaCha cha

ash vazhineju su micra Šypsena
kadangi savo monstra sudauzhiau, tai dabar dalinames su mergaite ta pachia micra’93.
labai fysna mashinele. jei dar 1.0 16v tai kaip tokiai mazhai tai manevringumo ir staigumo netruksta. kaip man 1.95 ugio tai gan normaliai telpu, eksploatacija nera labai brangi, (pvz. keista granata, kita plauta, tepta, po to tepalai ir visi filtrai ir nedidelis elektros gedimas man atsiejo 480lt. na nebent granata brangiau atsiejo - nauja apie 270 jei gerai pamenu) benzo ryja visai normaliai jei ramiai vazhineji (na su mano vazhinejiumu apie 9 srebia Cha cha)
ir shiaip jei pachiam pasiremontuoti ar ka tai nera sunku (langa susitvarkiau nes nushoko nuo tvirtinimo).
jei dar kas domina tai klausk

sekmes perkant jei sumanysi pirkt!

Man irgi jos labai patinka,ir grazios,tik apie exploatacija mazai kas cia zino,as jau klausiau cia viena karta.Vistiek linkiu pirkti ir Laimingas.

Micra! kai isgirstu si zodi, tai prisimenu kai musu kieme stovi toks agragatas visas surudyjes, isduzus lempa ir buferis sukniedytas, o vazineja tokia piz.diec poniute…micra sud.as

yra tojotos analogas - starlet vadinas ejo iki 98 metu, veliau yaris, patarcia rinktis tojota ir naujasneCha cha desimtmete masina jau mirusi ir tik pacukuiJuokiasi nuo tralo gali pasiieskot mazai dauzta ar apibraizyta su oda kondishinu ir kitais pribombasais… sekmes

Bet Micra gražiau atrodo…

O be to nuo tralo nedrįstu pirkti, nes negaliu patikrint. Geriau pagal skelbimus - galima ramiai nuvažiuot į servisą ir patikrint prieš perkant

…graziau … negraziau -po savaites bus graziau ,tojota stovi TUV suvestiniu virsunese ir jokie mersedesai netraukia iki jos kokybes tik subaru tenusileidzia … a ka ten nori tikryt ne balalaika ishklishusiais ratais gi perki o tojota …skiri, nors yra subaru justy… maciau 96 metu uz 2200 eu baltos spalvos4x4 su variatorium vietoj pavaru dezes- jauti kosmines texnologijos - tai ne koks avia saab - o kosmosas - koks texnolygis -svajone jei tau patinka A klases mazuciai carai, dar kart sekmes ir nesusiviliok lupenomCha cha

maza ir uz tokius pinigus nepirkciauNetokiu metu jos kaina turetu but 1200-1500euru.nu tau sprest as savo nuomone pasakiauLiežuvis

Supratau, labai ačiū už nuomones.

Bet aš niekaip nesuprantu, kur jūs tokias kainas mažas randat - AlioReklamoj tai tikrai tokių nėra. Tai gal galit parekomenduot? Tikrai būčiau dėkingas

alio reklamoj paziurejes i kaina atimk ~200eu ir gausi realia kaina uz kiek parduos
Taip

Supratau. Realiai aš turiu 2100 eurų, tai galvoju pirkimui skirt 1800, o visokiem draudimam ir signalizacijom palikciau 300. Gal kas nors ką nors galit parekomenduot (nedidelė, automatas, vairo stipr.)? Dėkui

O visdėlto?

mano tewas turi nissan micra 1998 metu 1.0 automataŠypsena Gera masinaGerai, tik parduos. Pirx Subaru Legacy Turbo