nioo plz padekit.....kaaaaaaaa........ kajp maa ishprasheet auskariooka i liezhuvi?

nioo plz padekit…kaaaaaaaa… kajp maa ishprasheet auskariooka i liezhuvi?

man ta pati problema… Cha cha bet jej ir nelejs-as wasraa vistiek isiwersiu… Cha cha

Dar visai neseniai nebuciau turejusi ka pasakyti sia tema. Taciau. Susitikau su savo sena draugelka. Na, ji jau nepaaugle, 23 ant nosies Nekaltas Kalbejau, kalbejau su ja Nekaltas Kazko ji keistai zodzius per dantis kosia. Klausiu, kas yra. Ji man liezuvi - Liežuvis - Apakęs Paklausiau, ar netycia nuo proto nenusoko. Sake, ne, bet auskaro liezuvyje visus 3 menesius( Juokiasi) norejusi, ir stai, pries pusantros savaites isivere. Pirma savaite visai sneketi negalejo, siltas trintas sriubytes valge per didziausias kancias…skaudejo. Visai neseniai suprantamiau zodzius tart pradejo. Sake, jei dabar vel galetu rinktis, to tikrai nebedarytu. Tai tokis ir moralas. Jei jau nenori mamos klausyti, tai bent issirink tinkama istaiga tam reikalui. Liezuvis - jautri galune. Ne vietoj pataikius gali ilgai ir smarkiai kraujuoti, gerai, jei nieko rimciau.

na man tas pats buvo…kiek beprashiau kad leistu tureti auskara liezuvyje…jie niekaijp neleijdo…visaijp bandziau prashyti…mama lb to nenorejo…kur beprashiau leido tik y bamba… Šypsena taciau kalbejau su ja ir del liezuvio , sakau mama juk jis ne tox vulgarus kaijp kiti…jis ne taijp matose , beto randas napuosh juk mano veido…kai nusibos pazaisiu ir issimsiu…ji sako nea…nea…na tada tiesiog nepaklausiau ir isiveriau Cha cha poto tiek velniu gavau…shakes…taciau nezinau greit viskas susitvarke ir ghmmmdb gziaugiuos ir turiu liezuvy auskariuka Liežuvis

Na,aš į liežuvį auskaro nenorėčiau,nes mano draugė turi ir iš pradžių nerealiai skaudėjo,maistas vėlėsi,puliavo ir pan.Tikrai nepatariu,manau čia tik laikina užgaida. ~ Žvaigždė~

**

**

Sprendžiant iš rašto - daugių daugiausia 12. Taip Cha chaP.S. Uma, jei jau rašai boldu, tai bent jau būk miela ir jį uždarinėk. Nekaltas