nh nh nh

nh nh nh

pasakok

ryta si… ateinu vaziuot i darba… ziu… per visa kairi sona perejo kazkas su raktu… i mentus kreiptis? i draudima? ot liaudis lietuvos Žliumbia

30lt ir noredamas nerasi ibrezimo Taip

sukos Piktas

ne vietoj pastatei gal ?

ne savo vietoje gal Šypsena

per visa sona? Pavargęs Kanda

zyla sitaip “pakrikstijo” 2 kartus…vienoj pusej per visa sona (beveik pasinaikino), kitoj pusej per vienas rudeles - labai giliai ir jau amba Piktas nh nh nh Šypsena

na…realiai, taip… pastaciau kokiais 3 metrais arciau langu nei visada tekdavo vieta rast… nu bet jofana, del to pereit per visa shona??? Gal galinis ratas labiau ant zholes buvo… su mintim, kad kitiem pravaziuot vietos daugiau butu… tai bl del to??? vaziuosiu per pietus kaimynu paklausinet ar ko nemate… ar patiem masina neuzkliuvo… dr> drystu sakyt, kad neisisuksi su 30 lt…

q> supranti… as galvoju, kad nipadelu tokie dalykai nedaromi… o pastaruoju metu, nei shokau kam i akis, nei dar kazkoki *pimp…*nia padariau… perlausciau nh jei suzinociau kas… Piktas

aisku neissisuksi,dar nespejai parasyt,kad per visa sona perejo,o as pamaniau,kad tik per sparniuka. beja,kuriam cia rajone tie vandalai bazuojasi?

sita ,pries kelias savaites maciau a6 tokia sidabrine su chrom edition ratais,pietinio paziba,tai irgi pereita aplinkui su vinim,bet taip gan ziauriai Piktas

kokia cia automasina?

tai va as irgi nesupratau. Abu kartus pereita skirtingose vietose (bet prie namu), visiskai niekam neuzstatyta,netrukdyta,ir jokiu “ne i savo vieta”… Tiesa,idomus dalykas - abu kartus perbrauke is po to, kai masina is vakaro buvo konkreciai ispdrstinta Cha chaPacukai Piktas Cha cha

foto greiciausiai Buick’as Nekaltas

draugeliui justuose ir ant dienu perejo per 5 detales Piktasnu kurwele,kurwele paciupus toki uz rankos,cia tokie murzilkos kurie myza i akis pasakyt,kad maiso tavo auto ar kazkas panasaus Blogai

dr> zokniuose… ir ta vieta kur statu jobnuta nelaiminga… pries kokius 2 metus, ten pat stovejo pezas mano, i ji “netycia” nuriedejo siuksledeze, reziume, naujas veidrodelis + dureliu dazymas. q> supranti mane Šypsena praktiskai identiska situacija dabar man ŠypsenaGalvoju, praneses mentam turbut jokio rezultato nesulaukciau…

SVO> nezinau kokia masina, is googles pajamiau Šypsenauz geru 10 min bandysiu nufotkint savo shona…

nera tolko gaist laiko su mentais Blogai