Nezinomi simboliai vietoj raidziu SMS zinutese
Nuo ko priklauso, kartais gaunu zinutes, o juose vietoj zodziu, kazkokie hieroglifai surasyti. Jeigu tik man taip butu, tai galvociau, jog mano mob. sugedo arba paseno, taciau ne man vienai taip
Ar tai nuo operatoriu? Ar nuo tel. modelio? Nuo ko?
Papildymas
Daugelis (vos ne visi) rasot, kad cia taip buna, kai pav. siuncia is kitokiu mob. ir pan. taigi, tenka papildyti tema, jog visi kas man siuncia, tai siuncia TIK is Nokiju ir jokiu paveiksleliu nesiuncia. Siuncia paprastas zinutes ir gaunasi hieroglifai
Na, nebent del to, kad kartais ilgos zinutes kartais buna Taciau kodel kai kada buna hieroglifai ilgose zinutesa, o kai kada ne
Esu pastebejes toki dalyka, kai siunciau SMS i ONMI Siemens A35. I kitokius OMNI aparatus problemu be. Ko gero, tai buvo aparato beda. Idomu buti suzioti daugiau apie kitus - kokie tikblai, aparatai?
gal ten rusiskai? pas mane 3310 irgi kringeliai vietoj kirilicos
Hm… na siaip man taip buvo ir kai Omni, ir kai Bite turejau ir dabar kai Vodafona turiu. O buvo ir yra ant NOKIA 3100, 3210, 3310, 8950 ir t.t. Sakau, nesuprantu nuo ko priklauso Ir cia ne man vienai taip
Ne, tikrai, ne rusiskai. Gi ne durna
nesutampa zinuciu koduotes. Nu kaip kompiuteryje kad buna.
pasitaisyk temos pavadinima, bo tai eidamas isvis nezinai apie ka cia viskas.Pasidalinsiu patirtimi kai naudojausi sony cmd-cd5, kai ateidavo zinute su daugiau nei 160 simboliu, ty, viena zinute i kelias dalis padalinta, tada man irgi kringelius rasydavo.Faktas, kad Tau irgi del vienokio ar kitokio nesuderinamumo taip daro.Pabandyk siek tiek aiskiau paaiskinti.Kaip supratau keiti mobiliakus, o kringelius vis gauni,taigi persasi isvada, kad ne kazkurio konkretau mobilaus beda.Kagi, nelabai turiu dabar laiko apmastymams, pati pagalvok ir parasyk ka cia sugalvosi, gal lengviau bus Tau padeti.
Na jau rasiau. Nieko aiskiau negaliu parasyti. Ir cia ne man vienai tokios nesamones dedas. Pats pripazinai, kad ir tau kartais rasydavo. Be to, manau gavau ats. i kl., taciau dabar iskilo kitas kl. kaip tai istaisyti? Ar cia ne nuo manes ir ne nuo tel. priklauso?
o tos sms is to pacio numerio visos ar nepriklauso is kur gauni?
Buna telefonuose tokiu raidziu ar simboliu kuriu kiti telefonai neatpazista todel taip gaunasi. O gal tau kas nors paveiksliukus siuntineja ir tavo telefas ju nepriima,tokiu atveju ir rodo SMS zinutej neatpazistamus simbolius
nepriklauso Sakau, NET neisivaizduoju kas gali buti ir nuo ko priklausyti
Todel ir klausiu jusu, gal jus kasnors su tuom susiduret?
Zinau, kad kai kada tel. paveiksliuku nesupranta ir hieroglifais rodo, taciau dar karta sakau, cia visai ne tai IR NET NEISIVAIZDUOJU KAS GALETU BUTI. Nesu zalia ant telefonu Taciau cia prob. tikrai mistiskos
Seniau galvodavau, kad nuo to, jog zinute be tarpu parasyta, pvz. "LabasKaipSekasiArSiandien" ir t.t., taciau visiskai ne nuo to.
Vat, pvz. kad ir vakar: siunte man is interneto zinutes (normaliai, tvarkingai, lotyniskom raidem parasytas)… viena gavau su hieroglifais, tik pirmi kazkur 5 zodziai buvo normalus, o kita zinute visa gerai parasyta…
Mistika?
Nu man irgi taip buna kartais i 3510,viena kart buvo netgi kai atsiunte saskaita, ten visa laika atsiuncia ta pati tik skaiciai keiciasi, o tada buvo tik pirmi keli zodziai o toliai &^%$%$,paprasiau, kad darkarta issiustu ir viska normaliai gavau,tai vargu ar cia gali but del kokiu nors kodu nesutapimo.
Tai gal cia visa problema NOKIA tipo telefonuose?
pabandyk pasikeist kuriam laikui telefonu sakykim su mama ar pan. jei vistiek gausi tokia zinutes, mob.problema atkris. Jei sakai nuo siuntejo nepriklauso, ji irgi atmeskim. Gal tada pvz. sim’as durniuoja, gadina sms.
Nu tai as isvada virsuj parasiau, kad GAL TAI NOKIA TELEFONAI KALTI? Nes daugiau nieko nesumastau
be to, ne tik su mama buvau telefonais apsikeitus… ir kaip jau minejau, ne man vienai tokie dalykai dedas
laurra rašė:
Nu tai as isvada virsuj parasiau, kad GAL TAI NOKIA TELEFONAI KALTI?Nes daugiau nieko nesumastau
be to, ne tik su mama buvau telefonais apsikeitus… ir kaip jau minejau, ne man vienai tokie dalykai dedas
nu tai reiskia kazkas sposyja su jumis zinok galima i nokia nusiust tokia zinute kad mob. supypsi kaip gavus zinute o nieko nerodo
o nokia cia tikrai ne prie ko
gali buti kad kazkas is kito aparato siunte koki paveiksliuka ar dar ka ir tavo mobilka nesupranta tai priraso herolifu! nors siaip yra ant telefo visokiu simboliu tai gal kas specialai priraso!
dar ne karto neteko susidurti su panasia problema