Nezinau kap elgtis

Nezinau kap elgtis

Sweiki. Gal cia rasiu atsakyma? As istekejus 1.5 metu,bet su vyru gywenam atskitai,nes jis dirba ir gyvena Vokietijoj. Man atsibodo gyventi vienai,o eiti i sona kazkaip nesinori,bet ir isvaziuoti i kita sali nenoriu. Ka tokiu atveju man daryti? Noriu gyventi normalu gyvenima ,o ne susitikineti su vyru karta per menesi.

manau pasiaukoti teks arba vienam arba kitam arba tu turesi vaziuoti ten gyventi, arba tures grizti vyras, tik atsimink, kad vyras tada praras darba, o manau vargu ar jis bus tuom patenkintas, be to kodel tu taip kategoriskai nusiteikus pries vaziavima ten gyventi…?

karta per menesi, cia dar daug, as saviski matau kurkas reciau (beje, mes neapsizenyje). Jeigu nori normalaus gyvenimo lieka tik dvi iseitys:
vaziuot i Vokietija
arba skirtis ir ieskot naujo vyro

Nekaltas
kitkiu keliu as nematau!!!

O ka galvojai pries 1.5 metu?

Gal vis tik vaziuok i kita sali? Nekaltas

Jis cia tikrai nevaziuos,nes turi mylima darba,ir del kitu priezasciu. O man ten nepatinka. Gyvenau ten 3men. ir man uzteko. Nesakau,kad ten negerai kazkas ar pan.,bet netraukia manes ta salis. As galiu atwaziuoti ten apsipirkti,pabuti keleta sav.,bet gyventi ne,jokiais budais.

Tikrai negalvojau,kad susidursiu su tokia problema,nes tada jis dar kuri laika gyvano LT

Taip

noriu to, nenoriu ano - kvepia vaikiškumu. Reikėjo anksčiau galvoti ir netekėti. dabar, jei myli savo vyrą, teks rinktis.

Manau, tuos dalykus reikia karta ir visiems laikams issiaiskinti, nes tai tikrai nera normalus seimyninis gyvenimas. Manau, variantai gali buti tik trys:

a) isvaziuoti ir gyventi su juo Vokietijoje ir susirasti darba ten;
b) jam grizti i Lietuva ir gyventi bei susirasti darba cia;
c) issiskirti…

Nes jei jo darbas Vokietijoje nera laikinas (pvz.: 1, 1,5 ar 2 metai) as neisivaizduoju kaip jus taip gyvensit toliau…

Pritariu Gerai.Kitos iseities nera.Nemanau,kad pati to nezinojai,stebuklingu patarimu cia ir but negali…

Taip,bet ka as te nuvaziavus veiksiu? Cia mano draugai,seima ir t.t. O ten,ka as ten veiksiu nieko nepazinodama? Na gal priprasiu su laiku. Nebezinau ka daryti. Itariu,kad teks vaziuti pas ji ir likti,nors nelabai noriu,bet kitaip neiseina.

atrodo, kad realiausias varijantas - Tau vaziuoti pas ji, kuri laika gyventi, dirbti. Jei jo darbas laikinas, tai ir grisit kartu. Nebent Tu cia turi fantastiska darba. O apsitrint Vokietijoj, laisvai kalbet vokiskai, susirast nauju pazystamu manau Tau nemaisys.
Tai yra geresnis varijantas, negu imt ir skirtis. O jis gi del seimos ten dirba, manau, o ne siaip sau laika leidzia

Važiuok, nes nieko neprarasi- draugų galima turėti visur + išmoksi kitą kalbą, o tai niekam nepamaišė.Taip

Is tikruju reiktu vaziuoti, nes kitaip subyres tavo seima.
O geru pusiu ten is tiesu nemazai - vien del patirties, juk ne i kokia Aliaska isvaziuoji.

O kur jis gyvena Vokietijoje?
Susirasi draugu,pati pamatysi.Bet tu pati save nusiteiki pries Vokietija.Geriau optimiskiau pazvelk i visa situacija.
Vaziuok cia as tau palaikysiu kompanija.Man ir buvo Vokietijoje gan liudna,bet laikas eina,atsiranda nauji draugai,adaptuojiesi pati nepajusdama.

Tai jei jis tau nera seima, o seima su tavim (turbut tevai ir pan.)tai ka jus veikiat kartu? Juk jis turetu butu tavo seima ir visur kur jis - ten namai, bent jau as is patirties kalbu, man namai visur, kur mano vyras, o jam namai - kur as, visai nera skirtumo kur. Jei taip nera - jusu santuoka klaida.

nezinojau,kad mano exMoteris Bangoj uzsiregistravoApakęsApakęsApakęsApakęsApakęsApakęs

Zinai tokiu atveju,jus su vyru kaip susitiksit pakalbekite apie tai. O i sona eiti yra tikrai negerai. Na nezinau jai jis voketijoje dirba tai faina istikruju ten geriau butu gyvent negu lietuvoje,cia atliginimai nekokie yra, na as tavo atveju tai varyciau i vokecius ir buciau su juo. Šypsena