nezinau..as ja mylejau.. dabar ji vel rodo demesi, as nezinau ar tebemyliu ja

nezinau…as ja mylejau… dabar ji vel rodo demesi, as nezinau ar tebemyliu ja

o buvo taip… ji mane mete, as ja mylejau… dabar ji vel rodo demesi, as nezinau ar tebemyliu ja… ar verta?
ar karta atveres duris, nepraieisi pro jas veliau?

Loterija. Jei klausi - geriau antra karta nebandyk. Pati abejone jau si ta sako

duoda - imk Cha cha musa - duok atgal Cha cha

bek kuo toliau, neatsigrezdamas

Zinoma kad neverta - viena karta paliko, greiciausi nusibosi ir antra Nekaltas

priimk : juk mergina tiesiog palakste ir isitikino, kad tu pats geriausias…Nekaltas

Dazniausiai ivertini kita tik tada kai prarandi, nes supranti ka turejai ir ko netekai.Mano manymu verta bandyti dar karta NekaltasMirkt

ta mergina tiesiog suprato, kad is taves dar ne viska gavo… na, pvz., puse tavo turto ir pasilakstymas yra geriau nei tiesiog lakstymas

zinai, kiekvienas, net ir pats gudriausias, gali atsistoti ant greblio… bet tik kvailas lips ant jo antra karta…

ar galesi ja pasitiketi?

Reikia zmogui duot antra sansa…Man rodos, kas verta gryzt…

keik zmoguciu tiek nuomoniu o ka jaucia pacio tavo sirduke? …nors as irgi kaip cia kazkas jau ir sake manau jog jei jau sudvejojai, jei abejoji tai neverta net sukti galvos, nes tos abejones dar ir padidet gali laikui begant

gali duot sansa…taciau klausimas, ar negyvensi vien abejonem…zinai, kai palieka sunku bepasitiket, ir siaip jau tokio zmogaus nebenoreciau sutikt…

ir as taip manau… juolab, kad esu buvus tokioj pat situacijoj, tik merginos kaily Nekaltas

grisk pas ja… patirk dar karta skauska, kad daugiau nekartotum tokiu klaidu! Juk dabar gyvenime, kaip suprantu is visu tavo temu kaip ir kito tau patinkancio asmens neturi Mirkt

sunku pasakyti… manau tik tu vienas gali tai nusprest… ziurint ka ji kalba, kodel paliko, kodel nori grizt… jei viskas palyginti motyvuota, galbut ir verta pabandyt… nors is antros puses… kas garantuos kad tai nepasikartos… niekas…

o gal jin kaip tik suprato, kad tu jai vienintelis.juk yra patarle, kvailas tas kuris baudzia uz pirma nusikaltima, ir kvailas tas , kuris atleidzia antra…
Gryzk, pas ja,gal ir ji tau vienintele, jei negrysi - gali booti kad labai gailesies, jog isleidai meile is ranku, o gryzes nieko neprarasi, jei jin netinkamai elgsis, tiesiog nebeatleisi antra syki.

verta!!!Taipisileisk ja i savo ŠirdisFlirtas

jei ji eina prie taves, tai labai neatstumk… Bet buk atsargesnis.

Susigaudyk savo jausmuose-o laokui begant pamatysi.is anksto niekas nezino…Labas