New VIP

New VIP

Ka gi musu klube atsirado daug nauju zmoniu,klubas stipriai issiplete ir as manau,kad 20 Vipu rata galima butu isplesti iki 25.

Todel mano siulomi zmones

ai2tis
mairo
Killerbee
alsta

Kaip matote 5 vieta yra vakancine ir ja palieku siulyti kitiems esantiems Vipams.Savaime aisku mano pasiulytus 4 irgi galima keisti,taciau pagal susigulejusia tvarka,kandidatus kelia TIK Vip nariai,todel,jei turite geru ideju,bet neesate Vipas itikinkite nors viena is 20 esanciu,kad Jusu kandidatas vertas ir esantis Vipas ji iskels.Manyciau zmonems parasiusiems iki 100 zinuciu forume,etikos supratimu nederetu aptarineti nauju Vipu.Tai pat tikiuosi is siulomu kandidatu kuklumo

Pagarbiai
zakas
VIP Tarybos narys

==============================================
P.s 2003 02 11 01.35 Prelimanarios nuomones

ai2tis 12
Killerbee 11
mairo 8
alsta 6
athensmen 2
WickeD 1
dariniz 1

Prasome aktyviau reiksti nuomones.

==============================================

su visom pasiulytom kandidaturom sutinku, del 5 nario - gal kiek veliau…

Is isvardintu, labiausiai VIP nariu noreciau matyti KillerBee. Po to ai2ti

Su visom kandidaturom sutinku, pasiulymu penktam new VIP neturiu.

Ash irgi sutinku. O penktas gal galetu buti WickeD, bet jau manau butu vipu gal ir per daug kaip vienam kartui…

IT Klubo
VIP Tarybos narys

ziurejau biski taisykles IT klubo ir niekur nepamaciau uz kokius nuopelnus tampama VIP’ais? uz parashyta zinuciu sk. ar paprasciausiai kiti vip’ai siulo labiausiai nusipelniusius zmones?

Parasytas zinuciu skaicius nieko nelemia.dev/null/ savu laiku Vipas patapo tik su 100 zinuciu.Ziebraz ir dabar turedamas virs 1000 nera siulomas Vipu.

Reiktu nepamirsti ir athensmen. Kaip ir protingai zmogus raso Mirkt

ir ash greit juo nebusiu t.y. niekad Mirkt
vipus irenka tuos kurie nusipelne klubui (sukure reikalingu temu, padejo ir t.t.)

Ziebrai, nu man net ashara ishspaude sie tavo zodziai Žliumbia
Cha cha

killerbee Gerai del kitu tai nuomones nelabai turiu.

Ar labai nori būti VIPu? Galiu perleisti savo mandatą (brangiai kainuoja išlaikymas - nario mokestis, naudos jokios, tik per "dantį" traukia Cha cha)

Va ir mane prisimine… aciu saxum Mirkt reiskia per 5 men It klube ir 2 metus bangoj nors kazkam nusipelniau…Nekaltas Mirkt

jei priima islandiskas kronas kodelgi ne Cha cha

Siaip man patiko kinomanu ideja kad vipu tampama kai parasai filmo anotacija… It klubo atveju galima butu pritaikyti kai parasai IT patarima klubui Mirkt

nukopijuoji is kito forumo ir jau vipas…niekoo gero…

o tai rimtai uz ka tais vipais tampama? gal uz tai kad vienas pasiulo ir kiti pritaria?

ai2tis pazistu trupti, tiktu manau, ideda nauju programikiu versiju, padeda kitiems, taikus nepiktas zmogiukasŠypsena oi gal cia asmenine Vip tema? Cha cha

Iš šių nick’u siūlychiau killerbee ir ai2ti pastarajam ir duociau 1 vieta; Killer’iui - 2a