Nevaziuoja…
ir kitiem vaziuot trukdo. Kuo kiti nusikalto, kad kazkas nesamone
nusipirko…
Vygiui tokio reikia
durniau jau nebesugalvoji?
tiotka gyrėsi, kad panaikino vibracijas variklio tokiam pežui. vargani 600lt
Gianni - pasakyk automobilio marke, kuri niekada nesugenda?
RTFM, durniau kiti sugalvoja… ir nusiperka reno, pezo, gavn… Gal cia tik man vienam visur pavyksta sugedusius / sudegusios francuzus uzmatyt. Bet jeigu jau kas subyrejo kelyje, tai 90%, kad francuzas.
… nu daleiskim…
kas jumi dalywiai uzejo?
gianni, nu baik pezet apie tas savo nesamoningas italiskas markes kurios ir genda ir netraukia
Woris, GAL cia tik man taip pasiseka matyt, bet dauguma kelyje uzlinkusiu auto - varliaedziai. Keista, bet jie LT auto parko daugumos tikrai nesudaro, gal cia tik nekaltas sutapimas.
pagalvojus kai ta 600lt uzdirbi per diena gaidi pardavinejant, tai skaitau uz centus ta vibracija sutvarke. Aisku kai uz 800lt dirbi 6 dienas i savaite, tai atrodo daug.
pilnatis konkreciai visus paveike
vokiečiai bent iki serviso savo chodu davažiuoja
butum sustojas, padejas nustumti i sona ir viskas butu buve ok, o dabar rimtai tave kazkas “veikia”"
Kosmoz, ok, italai - gaidys, jeigu nuo to ramiau miegosi. Tik subyrejusiu francuzu vienvien nuo to nesumazes…
Nu prie manes tai daugiausiai Golpu ir 80 ar 100 uzlinkusiu. Citroen pati tvirciausia masina. Kaip as jas lauzau-nieks nesidaro.
prisiziuriu kelyje ir prancuzu, ir nauju mersu, passat cc ir kokiu ford fiesta su PL numeriais. nei metai, nei gamintojas negarantuoja, kad negali kas nors sugesti. kaip ir man siandien pvz: masinos rida 4000km, o nebeveikia ABS VW (MAN) kurinys.
naparnikas pirko 156 1.9jtd 5metu senumo is dilerio pries 4-5m,buves dauztas i soniuka…du metus vaziavo svilpaudamas,kitus 3metus tikrai turejo vargo…siaip sako,kad variklis geras,smagiai traukia,salonas ok,garso izoliacija ok,bet tie smulkus gedimai tai zudo…sekancios masinos nebepirks italo