neuzbridot?
dropbox.com/s/3t4doy1azpfpat8/DSC_0412.JPGuzmaciau etalona,dar veliau ir tasiukas atsirado
prie radviliskio isvaziavimo 12-15musaru ir visus is eiles sienauja
Kaune galetu surengt tokia aGcYjE A1 ties Palemonu, penktadieni po pietu
kad ir Klp surenge akcija,speju ir kitur ji buvo scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/10500589_86366 8683644738_3724858660619207515_n.jpgzjbs raslabona gaudo
mane sestadieni is galo su migalkem dasivijo, dave i fleita pust, bbz, is ryto buvau alaus skarba ant pachmielo padares, bet per pietus jau buvo 0.00
as vakar nuo 5val 3bokaliukus imoviau,bet cia jau buciau gausiai nustebes,jei 7ryto buciau nors lasa iputes
bratkis prasipute Radviliskyje ir toliau nujudejo
mašina nuo penktadienio stovi
DR kaip tie peiliai ? ale sveicariska kokybe?
visai px kaip uz 30lt,tik i menesi 3sykius galast reikia…bet va skustukas tai tikrai geras idetas…bt kai maciau,kai tuos peilius po 90lt pardavineja,tai bbd,tada viena bet gera nupirkt
o uz 30 lt tu cia per akcijas pirkai ? nes mama nori pirkt, tai nezinau ar atkalbinet ar pritart, bet ten brangiau berods
man furistas is amsterdamo uosto stajankes parveze…siaip sakau,nieko gudro,metalas minkstas,geriau viena gera nusipirkt
tie geri tai irgi kaip papulsi, kazkada zepterio per platintoja paemiau negalandamus, life time varranty, po poros metu nusdroze tie dantukai parasiau kaip del garantijos, sako ceki i studija, tada bus garantija… taip ir liko gulet