neturetu isgerti
daugiau negu
…
tipo tox etiketo principas vyrauja visuomeneje
kaip jus? laikotes jo? ar nieko tokio jei
isgeria daugiau uz
??
tai jeigu vairuoja masina,tai isku ,kad isgeri daugiau…tik ta sdaugiau ribose.
jo, neturetu isgert daugiau . daugiausia - tiek pat
tiktai tokiam didesniam tuse kaip reiketu elgtis, a? ar gert ne daugiau kaip maziausiai isgeres
ar ka
ar nusistatyt negert daugiau uz kazkoki konkretu?
gal geriau reikia gert normos ribose ne per daug visur? nes pradejus skaiciuot tai ir nusiskaiciuot galima
nu per tusa tai jau niex neziuri kas kiek, ypac jei kai kurie dalyviai jau po stalu ilsisi bet pvz. vaisinantis kavineje. turiu viena toki drauga, kuris del sveikatos beveik negeria. tai kai einam i bara, jis uzsako man
, o sau arbatos. tai va ateina padaveja ir dazniausiai ta arbata pakisa man. arba jei su kitais
einant, tai kas uzsisako sviesaus
, as tamsaus, tai visada ta tamsu atnesa “vyriskam” bokale ir pakisa
kazkaip nebesuprantu as tokiu bajeriu
tai jau tikrai, kas buti jei jus pradetum gert kaip kiaules
butu lengvai prieinamos girtos
kruta arba lievas
O tai jei visai negeria
nu man asmeniskai kai prisigiaria
ir slitinioja
as tai pritariu nors siaip nemegstu
girtu…o
girtos tai juokingos labaj
hm… iš tikro jei visai negeria, tai aš irgi negerčiau. nzn kodėl
o kam? tai dar geriau
geriu daug, tikrai daugiau uz kai kuriuos , ale neprisimenu kada paskutini karta slitiniavau
savojo aš dar girto nesu mačiusi
todėl įprasta - kad per balius geriu už du
Kai aš negeriu ir neturiu mergaitės , į balių kartą per 2 metus nueinu, tai man tokių problemų nebūna kaip ir
Kai aš negeriu ir neturiu mergaitės , į balių kartą per 2 metus nueinu, tai man tokių problemų nebūna kaip ir
Daug kartu girdejau vaikinus sakant “nemegstu girtu merginu”…Bet klausimas ar merginos labai megsta girtus vaikinus? Taciau esant bet kokiai progai ( nors ir eiliniam nuejimui i kluba) vaikinai daznai isgeria pakankamai nemazai…
geriu tiek kiek noriu ir nežiūriu kiek išgeria vaikinas. Šiaip su tuo problemų turiu nedažnai nes nemėgstu smarkiai prisigerti
visus xaxalius apgert galiu