neturetu isgerti daugiau negu ...

Moteris neturetu isgerti Taurė daugiau negu Vyras

Pavargęstipo tox etiketo principas vyrauja visuomeneje Baisukaip jus? laikotes jo? ar nieko tokio jei Moteris isgeria daugiau uz Vyras?? Laimingas

tai jeigu Vyras vairuoja masina,tai isku ,kad isgeri daugiau…tik ta sdaugiau ribose.

jo, neturetu isgert daugiau Taip. daugiausia - tiek pat Liežuvis tiktai tokiam didesniam tuse kaip reiketu elgtis, a? ar gert ne daugiau kaip maziausiai isgeres Vyras ar ka Juokiasi ar nusistatyt negert daugiau uz kazkoki konkretu? Cha chagal geriau reikia gert normos ribose ne per daug visur? nes pradejus skaiciuot tai ir nusiskaiciuot galima Girtas

nu per tusa tai jau niex neziuri kas kiek, ypac jei kai kurie dalyviai jau po stalu ilsisi Pavargęsbet pvz. vaisinantis kavineje. turiu viena toki drauga, kuris del sveikatos beveik negeria. tai kai einam i bara, jis uzsako man Alus, o sau arbatos. tai va ateina padaveja ir dazniausiai ta arbata pakisa man. arba jei su kitais Vyras einant, tai kas uzsisako sviesaus Alus, as tamsaus, tai visada ta tamsu atnesa “vyriskam” bokale ir pakisa Vyraskazkaip nebesuprantu as tokiu bajeriu Baisu

tai jau tikrai, kas buti jei jus pradetum gert kaip kiaules Juokiasi

butu lengvai prieinamos girtos Kiaulė

kruta Moteris arba lievas Vyras Cha cha Cha cha

O tai jei Vyras visai negeria Baisu

nu man asmeniskai Veee kai prisigiaria Moteris ir slitinioja Pavargęs Ne

as tai pritariu Mirkt nors siaip nemegstu Vyras girtu…o Moteris girtos tai juokingos labaj Juokiasi

hm… iš tikro jei Vyras visai negeria, tai aš irgi negerčiau. nzn kodėl Pavargęs o kam? tai dar geriau

geriu daug, tikrai daugiau uz kai kuriuos Vyras, ale neprisimenu kada paskutini karta slitiniavau Cha cha

savojo Vyras aš dar girto nesu mačiusi Cha cha todėl įprasta - kad per balius geriu už du Cha cha

Kai aš negeriu ir neturiu mergaitės Moteris, į balių kartą per 2 metus nueinu, tai man tokių problemų nebūna kaip ir Nekaltas

Kai aš negeriu ir neturiu mergaitės Moteris, į balių kartą per 2 metus nueinu, tai man tokių problemų nebūna kaip ir Nekaltas

Daug kartu girdejau vaikinus sakant “nemegstu girtu merginu”…Bet klausimas ar merginos labai megsta girtus vaikinus? Taciau esant bet kokiai progai ( nors ir eiliniam nuejimui i kluba) vaikinai daznai isgeria pakankamai nemazai… Nekaltas

geriu tiek kiek noriu ir nežiūriu kiek išgeria vaikinas. Šiaip su tuo problemų turiu nedažnai nes nemėgstu smarkiai prisigerti Nekaltas

visus xaxalius apgert galiu Kietas

Gerai Cha cha