Netinkanti pelytes ir klaviaturos padetis, ilgai dirbant gali sukelti sanariu uzdegima?
Jai klaviatura ir pelyte randasi netinkamoi padety, ilgai dirbant gali atsirasti sanariu uzdegimas. Nes rankos greitai pavargsta… Ir tai gali nuvesti iki operacijos! Daktarai rekomenduoja pirktis matines spalvos klaviaturas su ryskiai atsiskirianciais simboliais, tuo paciu pelyte reikia rinktis atsizvelgiant i rankos dydi (Tai gali padeti isvengti sanariu uzdegima) ir stengtis maziau dirbti pele!
ne į tą klubą parašei trink temą arba ji bus užrakinta
eik tu,is kur istraukej?
~
~
O siaube, o kaip man dabar žinot, ar mano pelytė tinkama ar ne?
ne
Lengva suprasti ar pelyte atitinka rankai ziurek kad pelyte tilptu i ranka-nebutu nei per maza, nei perdidele
Man tai labai gera mano pelytė
Tada nuostabu!!!
kodėl ne į tą? lygtais jūsų čia neliečia šitas.
Aš labai patenkinta savo pelyte, tokia lengva, optinė pelė, dabar jau kai mokykloje yra pelės su ratukais, sunkiau kompu dirbt . O klaviatūra tai nelabai… galėtų nebūti ten tų visų rusiškų simbolių, nors kai pripranti, tai net nežiūri į ją.
em… na ir kas?
tas geeeeraaaas…O_O ‘nežinojau’. Oho kaip idomu
Man mano pelytė patinka.
girdejau tas nesamones… prisimasto visko… kiek laiko zmones naudojasi ir nieko nenutinka
taj tada ir tau geriau nesedeti prie kompo
tiesa… isvis viskas kenkia… kompas skleidzia radiacines bangas,prie jo negalima sedeti zinok… mikrobange irgi,gali susirgti veziu… jojo, teliko irgi negalima ziureti… zodziu isvada kad keliaujame visi i miska toli nuo miesto kad gyventumem sveikai
… doh
Tiesiog isgirdus nusprendziau parasyt jug nepakenks
taip zinoma… kam idomu? vistiek anxciau ar veliau mirsim… jeigu anxciau - mirsim jauni ir grazus jeigu veliau - gyvenimo paragave… ar taip ar taip gerai