Netinkanti pelytes ir klaviaturos padetis, ilgai dirbant gali sukelti sanariu uzdegima?

Netinkanti pelytes ir klaviaturos padetis, ilgai dirbant gali sukelti sanariu uzdegima?

Jai klaviatura ir pelyte randasi netinkamoi padety, ilgai dirbant gali atsirasti sanariu uzdegimas. Nes rankos greitai pavargsta… Ir tai gali nuvesti iki operacijos! Žliumbia Daktarai rekomenduoja pirktis matines spalvos klaviaturas su ryskiai atsiskirianciais simboliais, tuo paciu pelyte reikia rinktis atsizvelgiant i rankos dydi (Tai gali padeti isvengti sanariu uzdegima) ir stengtis maziau dirbti pele! Mirkt

ne į tą klubą parašei trink temą arba ji bus užrakinta

Apakęseik tu,is kur istraukej? Apakęs Cha cha~ Žvaigždė~

O siaube, o kaip man dabar žinot, ar mano pelytė tinkama ar ne? Apakęs Žliumbia Cha cha

ne Juokiasi

Lengva suprasti ar pelyte atitinka rankai Šypsena ziurek kad pelyte tilptu i ranka-nebutu nei per maza, nei perdidele Mirkt

Man tai labai gera mano pelytė Cha cha

Tada nuostabu!!! Tūsas

kodėl ne į tą? lygtais jūsų čia neliečia šitas.

Aš labai patenkinta savo pelyte, tokia lengva, optinė pelė, dabar jau kai mokykloje yra pelės su ratukais, sunkiau kompu dirbt Cha cha. O klaviatūra tai nelabai… galėtų nebūti ten tų visų rusiškų simbolių, nors kai pripranti, tai net nežiūri į ją.

em… na ir kas? Cha cha

tas geeeeraaaas…O_O ‘nežinojau’. Oho kaip idomu

Man mano pelytė patinka. Taip

girdejau tas nesamones… prisimasto visko… kiek laiko zmones naudojasi ir nieko nenutinka Ne

taj tada ir tau geriau nesedeti prie kompo Šypsena

tiesa… isvis viskas kenkia… kompas skleidzia radiacines bangas,prie jo negalima sedeti zinok… mikrobange irgi,gali susirgti veziu… Taipjojo, teliko irgi negalima ziureti… zodziu isvada kad keliaujame visi i miska toli nuo miesto kad gyventumem sveikai Cha cha Juokiasi… doh Nežinau

Tiesiog isgirdus nusprendziau parasyt Šypsena jug nepakenks Cha cha

taip zinoma… kam idomu? vistiek anxciau ar veliau mirsim… jeigu anxciau - mirsim jauni ir grazus jeigu veliau - gyvenimo paragave… ar taip ar taip gerai Mirkt Juokiasi Cha cha Juokiasi Kietas

Gerai Juokiasi