Netikroji Evelina__Banga: Jusu nutikimai
Na kaip zinote susidureme su apsisaukele Evelina__Banga. Tai kokius pasiulimus ji jums rase y privacias zinutes?
Manau jau nebera ko slepti tai buvo melagyste. Wa kaip pradziai duodu man atsiusta zinute:
Bangos palaikymo komanda vertina jusu svaru indeli, gerinant Bangos portalo ivaizdi. Todel nusprendeme jums suteikti moderatoriaus teises ir privelegijas dviejuose klubuose:
- IT klube
- Noriu susipazhinti klube
Tam jus turite sukritikuoti Pasiulymu Bangai forume dvieju moderatoriu darba shiuose klubuose. Mes juos nuimsime nuo moderatoriaus pareigu ir i ju vietas, kaip atkakliausia ir pasizymejusi bangieti, paskirsime jus.
Laukiame Pasiulymu Bangai forume jusu kritiniu pasisakymu.
Malonaus bangavimo.
Bangos palaikymo komanda
Vis dar siunčia?
Jo,siuncia bet ir mes apsisaukele siunciam n…i arba dar toliau,kad kelia pamirstu
Geris ir blogis visada greta
Man tai tik tapkučių su kutosiukais pasiūlė
a man nei vipu buti nepasiule
O tau tik bana galima butu pasiulyti uzh tavo nesamoniu dirbimus… Dar gi VIP’o uzshimane… Vaikshto po klubus/forumus ir rashineja zhinutes beprasmes…
Na dabar bent jau aišku kokio XPEHO ziebraz prieš Ralį taip putojosi.
jo heehehe paciam juokas jama ko ash jums priraciau del…
p.s. jug nebera ko cia slepti
ziebraz bet ar gi taip grazhu?
kas negrazu?
Ligtais pats nesuprastum… Bandyti ilysti i moderatoriaus vieta… ech tu ziebraz… niekados tu nepasikeisi… niekados…
Ką gali pakeisti moderatorius, jei išsiuntinėjamos privačios žinutės
Ziebras, neperlenk.
Anksciau i caru postus visokie lzeDmitrijai pretenduodavo Dabar tenkinasi daug mazesniu
nu Evelina…moderastai tai juk beveik dievai !!! vinas tiesa jau ir taip dievas…bet kaip senoveje sake do caria daleko a do boha vysoko…
nebent las trenx per galva , o tai manau sunku pasikeisti.