Netikiu, kad Lietuvoje nėra pirkti klevų sirupo

Netikiu, kad Lietuvoje nėra pirkti klevų sirupo Nekaltas

Taigi, kur galėčiau jo gauti?

niu tai ka ner… Nekaltas
kazkoki dadu ledai budawo/yra su kleweu sirupu, bet nemanau, kad jo gautum atskirai kokiam kibiriuke Cha cha

Oi as net is viso nznojau apie kazkoky klevu sirupa Drovus

chebra, klevu sirupas yra pats skaniausias dalykas pasaulyje ir netikiu, kad LT jo nera. jeigu yra visokie tobascai ir panashus padazai, kodel negali but klevu sirupo?

KLEVU SIRUPE, PASIRODYK.

Cha cha Reikia y Akropoly nuvaziuoti paieskoti gal rasciauŠypsena Ciuju ten yra Hyper Maximoj Niam niam

Krc, skelbiu masine akcija ‘‘Ieskok klevu sirupo ir rades pasakyk man’’.

siaip del idomumo kur jis naudojamas tik siaip pasidesertinti kaip padaziukas ar dar kur???

as ir ziurejau daugelyje parduotuviu, bet neradauNustebęs
O tu gal zinai kur yra pirkti tofu?Nekaltas

klveu sirupas naudojamas visur - ledams, blyneliams, biskvitams, vaisiu asorti, kokteiliams… man tai skanu ir vienas. makt po shauksteli Cha cha

kur pirkt tofu nezinau, bet paklausiu.

Sako, kad blynai su klevų sirupu yra nacionalinis kanadiečių valgis Nežinau

Labai mielaDrovusCha cha
O kieno tu klausi?Nekaltas

tofu iki parduotuvese yra. bet man tai ji labai shlyksti Juokiasi

as tai azuolu uogienes ieskau Niam niam negi niekas nevalge ? Cha cha
tfu, t.y. - gilienes Juokiasi

as neragavau niekad tofu, del to ir ieskauDrovus
O siaip tai zinau, kad mano kraujo grupej jinai tinkaTaip
Iki parduotuvej nemaciauNeNustebęs

kas per tofai? Baisu

tofu - tai panasus i suri dalykas, daromas is sojos pupeliu panasiai kaip varskes suris. Placiai naudojamas azijos virtuveje, deja, absoliuti dauguma yra is genetiskai modifikuotu pupeliu.
O klevu sirupas - paziurekit JAV i nutukusius zmones - ir toliau ieskokit to sirupo Ignoruoju Negi negalima naturalaus sveiko medaus, kam reikia to cheminio brudo?? Madinga?

buvo labai juokinga matyti, kai viena amerikone, ant musu ishkeptu lietuvishku bulviniu blynu,klevu sirupo uzsipyle ir valge Cha cha

ple, man nutukimas negresia ir gersiu as ta klevu sirupa iki nupushimo Juokiasi be to, ne americansko ieskau - dabarfrancuziska vartoju. keista, kad klevu sirupas visiems tik su americonais ir ju hamburgeriais asocijuojasi, kitose virtuvese jis taip pat placiai naudojamas, blyn Kanda

As irgi ieskojau iki uzsimusimo, nu nera Lietuvoje, nera Kanda prasiau kad is Vokietijos parveztu – ten irgi nerado, ale gal blogai ieskojo, nepatikrinsiu gi. O buvo parveze man is Meino (USA). Skonis – fantastika, ypac su blyneliais…. Niam niam Niam niam Niam niam