Netikiu, kad Lietuvoje nėra pirkti klevų sirupo
Taigi, kur galėčiau jo gauti?
niu tai ka ner…
kazkoki dadu ledai budawo/yra su kleweu sirupu, bet nemanau, kad jo gautum atskirai kokiam kibiriuke
Oi as net is viso nznojau apie kazkoky klevu sirupa
chebra, klevu sirupas yra pats skaniausias dalykas pasaulyje ir netikiu, kad LT jo nera. jeigu yra visokie tobascai ir panashus padazai, kodel negali but klevu sirupo?
KLEVU SIRUPE, PASIRODYK.
Reikia y Akropoly nuvaziuoti paieskoti gal rasciau
Ciuju ten yra Hyper Maximoj
Krc, skelbiu masine akcija ‘‘Ieskok klevu sirupo ir rades pasakyk man’’.
siaip del idomumo kur jis naudojamas tik siaip pasidesertinti kaip padaziukas ar dar kur
as ir ziurejau daugelyje parduotuviu, bet neradau
O tu gal zinai kur yra pirkti tofu?
klveu sirupas naudojamas visur - ledams, blyneliams, biskvitams, vaisiu asorti, kokteiliams… man tai skanu ir vienas. makt po shauksteli
kur pirkt tofu nezinau, bet paklausiu.
Sako, kad blynai su klevų sirupu yra nacionalinis kanadiečių valgis
Labai miela
O kieno tu klausi?
tofu iki parduotuvese yra. bet man tai ji labai shlyksti
as tai azuolu uogienes ieskau negi niekas nevalge ?
tfu, t.y. - gilienes
as neragavau niekad tofu, del to ir ieskau
O siaip tai zinau, kad mano kraujo grupej jinai tinka
Iki parduotuvej nemaciau
kas per tofai?
tofu - tai panasus i suri dalykas, daromas is sojos pupeliu panasiai kaip varskes suris. Placiai naudojamas azijos virtuveje, deja, absoliuti dauguma yra is genetiskai modifikuotu pupeliu.
O klevu sirupas - paziurekit JAV i nutukusius zmones - ir toliau ieskokit to sirupo Negi negalima naturalaus sveiko medaus, kam reikia to cheminio brudo?? Madinga?
buvo labai juokinga matyti, kai viena amerikone, ant musu ishkeptu lietuvishku bulviniu blynu,klevu sirupo uzsipyle ir valge
ple, man nutukimas negresia ir gersiu as ta klevu sirupa iki nupushimo be to, ne americansko ieskau - dabarfrancuziska vartoju. keista, kad klevu sirupas visiems tik su americonais ir ju hamburgeriais asocijuojasi, kitose virtuvese jis taip pat placiai naudojamas, blyn
As irgi ieskojau iki uzsimusimo, nu nera Lietuvoje, nera prasiau kad is Vokietijos parveztu – ten irgi nerado, ale gal blogai ieskojo, nepatikrinsiu gi. O buvo parveze man is Meino (USA). Skonis – fantastika, ypac su blyneliais….