Netelpa i notebook
tai sugrusk
Ne ne juokauju, laukiu dabar kitu daliu - va sita pirma tai apsidziaugiau - atrodo deficitas Lietuvoj situ kortu
gali man padovanoti
Aha deficitas. nes ausinimas galvos skausmas .
Egidijus - sitas cooler gamintojo idetas - ranku nekisau
Kas per agregatas?
Palit 8800gt su netradiciniu cooleriu
Pas mane su tardiciniu Tikiuosi pavasarį suges ir pakeis į naują su normaliu aušinimu
Kaista virš 90 lapsnių
O kai pvz sugenda dėl turbinimo, tai pardavėjas kaip nors gali atskirt?
Realiai neturetu - gi turbini per software. Atsidaryk case ir salia pora sildytuvu pastatyk ir tada paleisk 3d mark ir dar ikisk ka nors kad cooleris nesisuktu
Tai dabar man nereikia, nes laukčiau mėnesį kol pakeistų Vat kai atšils jaučiu pati sudegs, nes dabar namie tikrai labai šalta, cpu temp. ~5 laipsniais mažesnė ir coolerio apsukos 300rpm mažesnės, nei vasarą, o vga 90 laipsnių žaidžiant, kai atšils nežinau jaučiu bus nekas
Kushlius tos temperatutos yra noram video kortoms nors siaip manoji x1950pro su AC accelero x2 foldinant ant jos pakyla iki 51laipsnio. cia jau maximumas, daugiau nekiltu su jokiu zaidimu. anyway, 70-90lipsniu apkrovime video kortai yra norma
O kaip paziureti, ta temperatura? Cia gal, NVIDIA Display —> temperature settings GPU core temperature: 58C ?
jo. siaip riva tuner yra puikus video kortos tuningo utilitas. kaip ir ati tray tools ati kortom