Netelpa i notebook :D

Netelpa i notebook :smiley:

tai sugrusk Idėja

Valio

Ne ne juokauju, laukiu dabar kitu daliu - va sita pirma tai apsidziaugiau - atrodo deficitas Lietuvoj situ kortu Cha cha

gali man padovanoti Cha cha

Aha deficitas. nes ausinimas galvos skausmas Cha cha.

Egidijus - sitas cooler gamintojo idetas - ranku nekisau Cha cha

Kas per agregatas?

Palit 8800gt su netradiciniu cooleriu Šypsena

Pas mane su tardiciniu Cha cha Tikiuosi pavasarį suges ir pakeis į naują su normaliu aušinimu Cha cha Kaista virš 90 lapsnių Cha chaO kai pvz sugenda dėl turbinimo, tai pardavėjas kaip nors gali atskirt?

Realiai neturetu - gi turbini per software. Atsidaryk case ir salia pora sildytuvu pastatyk Cha cha ir tada paleisk 3d mark ir dar ikisk ka nors kad cooleris nesisuktu Cha cha

Tai dabar man nereikia, nes laukčiau mėnesį kol pakeistų Cha cha Vat kai atšils jaučiu pati sudegs, nes dabar namie tikrai labai šalta, cpu temp. ~5 laipsniais mažesnė ir coolerio apsukos 300rpm mažesnės, nei vasarą, o vga 90 laipsnių žaidžiant, kai atšils nežinau jaučiu bus nekas Pavargęs

Kushlius tos temperatutos yra noram video kortoms Cha chanors siaip manoji x1950pro su AC accelero x2 foldinant ant jos pakyla iki 51laipsnio. cia jau maximumas, daugiau nekiltu su jokiu zaidimu. anyway, 70-90lipsniu apkrovime video kortai yra norma Šypsena

O kaip paziureti, ta temperatura? Cia gal, NVIDIA Display —> temperature settings GPU core temperature: 58C ?

jo. siaip riva tuner yra puikus video kortos tuningo utilitas. kaip ir ati tray tools ati kortom Šypsena