nesuprantu TELE2 gaunamu saskaitu....

nesuprantu TELE2 gaunamu saskaitu…

jau trechia menesis gaunu saskaita su kazhkokiu tokiu prierashu gale:
AVANSAS/SKOLA PERIODO PRADZHIAI…
ir uzh shita kazhkoki awansa/skola reikia moket dwigubai daugiau…wiena menesi plius 36lt, kita 33lt…
blyn Pavargęs nesuprantu uzh ka ash ten moku…
jokiu skolu neturiu…

Pavargęs Nekaltas Baisu Žliumbia Kanda

jokiu skolu neturi, jei sumoki laiku. paprasciausiai firma, kuri tvarko tele2 saskaitas, tau saskaita issiuncia ankciau nei pasibaigia terminas, kai turi jas apmoketi. ir jei jie iki to laiko negauna patvirtinimo, kad sumokejai, iskaiciuoja praejusio menesio suma i dabartine. tad jei apmokejai visas saskaitas paprasciausiai i "Skola/avansa" nekreipk demesio ir mokek tiek, kiek turi moketi Labas

va va … ir pas mane taspats … skolos uz tai ka apmokejau … na vnz mokesiu tiek kiek tureciau moket o ne tiek kiek praso … uzblokuos tai eisiu i tele2 aiskintis …

nieks neblokuos, as jau kelis menesius gyvenu su taip vadinama "skola" nes apmoku vos ne paskutine diena,

tai kaip… banke pasiimt kita kwito lapeli ir persirashyt kita suma kuria sumokesiu?..nes saskaita kai gaunu tai jau buna su kwitu…
o sumoku tikrai laiku, sawaites begyje po saskaitos gawimo…
Pavargęs

jei negali apmoketi per interneta, tada taip - pasiimk nauja kviteli ir rasyk ta suma, kuria turi sumoketi

as kazkieno paziurejau, nieko nesupratau ir nedristu rasytis sutarties su T2

nu bandysim shitaip daryt tuomet…nes mane mama eda del tokiu neaishkiu saskaitu Pavargęs

bandyk bandyk nenusausLabas

nu dar taip nepasiteike… Nekaltas Bet vat vat buvo draugei mano ir ji nesuprato, nes visas saskaitas normaliai buvo sumokejus… tai nuejo i T2 ir ten jai pasake, kad cia blogai paskaiciavo Apakęs Niu tai ten jokios skolos nebuvo… Vat gerai kad ir nemokejo jinai Taip O tai butu kaip avansas Cha cha

Taip

Man taip jau kelintas menuo. Sumoku be to avanso ir viskas oki

Vakar turėjau šita tema apie pusvalandžio trukmės pokalbį su Tele2 vadybininkais. Deja pokalbio pabaigoje konstatavome, kad šnekame skirtingomis kalbomis ir vienas kito nesuprantame. Apakęs

Jų pagrindinis argumentas tas, kad jie bando susitvarkyti apskaitos sistemą ir laiku pateikti klientmas sąskaitas.

matai jei jie asmeniskai tvarkytu saskaitas gal to nebutu, bet kadangi daro per kita firma, o pastaroji saskaitas issiuncia anksciau nei tu sumokia, tai ir gaunasi

Viskas ten ore su tom saskaitom!Nereikia moketi to avanso,o nueini i banka,uzpildai nauja ceki tiek kiek reikia moketi uz pokalbius ir vsio!Jei tiksliai nezinai tai pasiskambini 117 ir tau viska pasako!

mokek kiek reikia i vsio.tele2 nehimycina, bent as to nezinau, nes man viskas cikiGerai

Visko buna, su tele2 siuo atvzilgiu yra visiska netvarka…Seneliui nupirkom mobilka is tele2 liepa gal kokia, naudojosi, viskas ok buvo su saskaitomis, po to si menesi ateina, kad jis uz spali nesumokejes, nors jis mokejes…kas Tau puse metu laikys makulatura kuria banke isduoda…Ir moketi tenka…

Reik rinkt tuos kvitus,bo tai gali neviena karta taip prisiknist.as nesuprantu,tai niekaip nebegalima irodyt kad sumokejai…Telefonas

Jo siuos saskaitu kvitukus reikia saugot turbut labiau nei pasaJuokiasi. Pats tai patyriau. Gerai, kad stalciuje radau ta cekiuka, tai visi sukalbami pasidare(cia su Bite taip buvo). O tokia Tele2 saskaita su skola tik siandien pirma kart gavau, nors abonentas jau puse metu.

Cia tai apiplesimas grynas. Senaties termina reiktu tokiom saskaitom ivest. tai gal po poros metu atsius…