nesuprantu savo šuns...

nesuprantu savo šuns…

Nemuose šuo kaip pasiutęs - laksto, duodas, slėpynių/gaudynių einam… Kartais toks jo entuziazmas vargina, tai stengiuosi ilgiau pavaikščioti lauke, duoti jam iššsilakstyti… bet kur tau - paleistas nuo pavadėlio jis tikrąja to žodžio prasme tik slankioja aplinkui… viską išbandžiau - nepadeda Gal yra kokių gudrybių, kurių aš nežinau? O tai jau visai to šuns nebesuprantu…

Gal pabandyk lauke ji ne tik paleisti, bet ir palakstyk su juo, krosiuka pabegiokit Šypsena Priversk ji lakstyt, pametyk koki kamuoliuka ar dar ka, kad jis galetu atnesht Nekaltas

O tu nebandei su juo palakstyti lauke ir uziimineti tomis paciomis pramogomis,kurias zaizdavote namie?

Gali buti ir taip, kad suo namuose jauciasi saugiau, todel jis ir laksto, duksta, o be to ir tu su juo zaidi. Isejus i lauka, t.y. atsiradus daugiau erdves, jam nesaugu. Manyciau, kad ir lauke tau reiktu truputi su juo padukti, kad suo suprastu, jog ir laukas yra puikiausia vieta dukimui ir lakstymui.
Sekmes

Bandžiau… nepadeda Žliumbia Nežinau, gal čia todėl, kad šuo bodyguardas ir įsivaizduoja, kad turi mane saugoti… su kitais šeimos nariais jis taip žiauriai nesielgia - tėvai po pasivaikščiojimų po prakaitu grįžta, nu su manim tai kaip užkerėtas Piktas

o kokia veisle shiaip taiNekaltas?

bokseris… t.y. pašėlęs bokseris

Gali buti, kad jis jaucia pareiga tave saugoti. Mano rotveileris irgi jaucia tokia pareiga, kai as ji vedu pasivaikscioti - slankioja aplink ir vis stebi. Tai aisku yra gerai, bet suo turi lauke issivaikscioti ar net issilakstyti. Todel stengiuosi ji kuo nors uzimti, pavyzdziui metau pagaliuka, kad jis begtu atnestu. Jei randame tuscia plastmasini buteli (idealiausias jo zaislas), nepatingiu pazaisti "futbola". Praktiskai iskart jam dingsta noras slankioti apie mane, ir tik ziuri kad kuo daugiau issidukti.

ash galvoju kad boxeris nelabai bodyguard.matomai problema kazhkur kitur.

bOkseris…vat ir pas mane yra tokia padukele…Jos niekas nesulaiko-o nuo jos siulomu zaidymu taip pat kartais pavargstam…Vis kisa ka nors-is paskos visur seka-viska stebi,-ir net su saviskiu apsikabinti

Apkabinimas neleidzia(pavydo jausmas baisus pas suni-jau nepasakosiu-kaip ji uz demesio stoka atkersyja)

Vakar kaip tik per savo judruma susizalojo koja-vakare slubciojo-guzas melynas ant kojos issikele-kur ji ten susizalojo-net nezinau-kur ten ja nusaugosi-kai lekia 60 km per valanda-tik isgirsti-prabego-ir viskas…

Bet jei pakankamai lako skirsi lakstymui-tai namie tikrai lakstyti nebeturetu-bet nuo zaidimu -manau-niekur nedingsi…Juokiasi

Tau dave cia neblogu patarimu,dar pridesiu-tegu lauke pazaidzia su kitais sunimis,pabandyk uzsiimti suns mokymu ivairiu komandu,suo nuo mastymo ir darbo pavargsta…Gal namie bus ramiau…Šypsena

Nemyli jis šunų… po to, kai porasyk vilkšunių apkandžiotas buvo. kita vertus su jaunučiu giminaičių kurtsharu vasarą oj kaip po laukus duodavosi, bet tik parsivežiau į miestą ir stop… nė iš vietos Piktas

Atvezkit i Antokalio miskusMirkt mano kurtsharas buvo ne vienam suniui "priemone" nuo apkandziojimo fobijos nuo kitu sunuLiežuvis
nors dabar jis pradejo gintis nuo kitu sunu, kurie ji puola - pirmas nepuolaNeGerai

Gerai

Oj, atsiprashau, idomu ishrinkau kita tema, o kaip chia pataikiauNekaltas Nu zhodzhiu sorryNekaltas

jam labiau patinka namu aplinka Šypsena