Nesuprantu kas cia daros su bite
Wap per gprs naršant su labas beveik nieko neatitaro o su omni visus atidaro saitus. Tai kame čia reikalas ar bite kalta ar mano telefas?
Telefonas nekaltas. Kaltas IP adresas. O biteje jo pakeisti, kiek zinau, neimanoma!
manau bite pastaruoju metu jos wap per gprs labai suprastejo o dar tos sventes daug skambuciu daug resursu uzima del to kencia wapas
Cia bites GPRS streikuoja,pvz man viena saita kartais atidaro o kartais ne,vakar wapas geriau veike
Natai ***** ta bite pradeda jau užknist, net sita atsakima išsiunte tik iš kertvirto karto. Tai kaip jus manot pasitaisis bite ar reiks imt omni.
Jai galit parasykit sukokiu dar ip eina extroj?
Na bent jau man bangos saite viskas gerai
Tu ip yra n!
Bangoj man viskas tvarkoj, bet va kitų saitų… Neatidaro nei google, nei omni, žodžiu negerai
Bet manau čia tik dėl didelio apkrovimo per šventes, į EXTRA pereit tikrai nesiruošiu, patys gaidiškiausi tarifai.
Junkites bite per EDGE telefus,tu durnas kep zjb atidarineja. Nerelus interas…
J.Tarantula
o edege ar kaip ten, jis eina visiem telefam?
Nu pakenciamai dar veikia su labas…Kantrybes bangieciai greit susitvarkys ta visa banga ir turetu buti ciki viskas tada
blemba kiek as girdejau, kai bite tik pradejo idieginet edge buvo vos pora tel. kurie palaikinejo ji. daba nzn kaip yra.
Tai gal kas zino kap ten ištikro yra?
deja, tik tie, kurie EDGE palaiko pvz Nokia 3200,6220,sia funkcija tures ir 7700 (zr. http://www.nokia.com )