_planky
Gegužis 28, 2008, 12:00ryte
nespejau atsiimt registruoto laisko
rimask
pakasyk_nugara rašė:
Nu galbut. Bet man tai nelabai juokinga dabar. Nes pagal santrumpa pranesime paste pasake,kad gali but dokumentai rimtesni. Ne siaip paraginimas ar panasiai. Paraginimus i paprasta deze iskart gaunu. O cia tik per pasta,su parasu,kad gavau.
Nepergyvenk , klausyk mano patarimu ir viskas bus
_planky
Nu galbut. Bet man tai nelabai juokinga dabar. Nes pagal santrumpa pranesime paste pasake,kad gali but dokumentai rimtesni. Ne siaip paraginimas ar panasiai. Paraginimus i paprasta deze iskart gaunu. O cia tik per pasta,su parasu,kad gavau.
rimask
pakasyk_nugara rašė:
sveiki,
gavau laiska, aisku gavau pranesima ir pasto ir paskui pakartotini. sugebejau tik dabar i dezute pasto pazvelgt. nuejes i pasta laisko neberadau. bet darbuotoja pasake, kad tai arba kvietimas i teisma, arba procesiniai dokumentai. tai nuo ko 0pradet ieskot? pranesime yra kazkoks kodas ir pan. o pagal pavarde galima butu tesimo rumuos savam mieste susizinot ir pan? nes laiskas registruotas siustas ir Vilniaus.ar per policija eit dometis? as numanau, kad cia anstoliai pradejo sukt reikaliuka, nes nepradejau grazint paskolos (ja buvau pasiemes universitete), o atiduot turejau pradet jau rugseji. bet va toki dalyka buvau pamirses.
aciu uz bet kokia info. tik vakare galesiu normaliai dometis. o skambinet pradesiu tik ryt i Vilniu ir pan. tik neaisku nuo ko pradet.
Nesuk galvos del tu paskolu, patys dar parasys ne karta, o jei reiks ir susiras