neskubekit pirkti ! siemens

neskubekit pirkti ! siemens

neskubekite pirkti siemens a 35 Taip
jau metu gale jis be sutarties nekainuos 100 lt Taip

p.s. TELE 2 stengiasi… jie tikrai stengiasi… bet kur ju pastangos neves … ??? Šypsena

o geriau, visai jo nepirkit Šypsena

tu visiskai teisus Taip
bet ka daryti zmonem kai turi 100lt kiseneje ir nori naujo telefono ?
pasitaupyti TRUPUTI ir pavyzdziui kokia 7210 nusipirkti, ne ? Cha cha

pritariu, nes tel tai tikrai nekoks nekoks… Šypsena

Jei zmogui reikia mazo ir pigaus telefono, kodel gi ne A35?

o todel, kad A35 yra mazokai funkciju Taip

Čia tiesa…vibratoriaus gi nėra. O jei rimtai, tai ar kas tas funkcijas panaudojat ( WAP, infraredas, MMS, GPRS ir t.t.)?! Lietuviui telefonas skirtas dėl krūtumo ir nesvarbu, kad bent pusę metų nevalgyta ir jam taupyta ir kad guli jame "Pildyk", "Labas" ar "EXTRA"…

del vibratoriaus zmones naudokites telefonais pagal paskirti Taip Cha cha Cha cha Cha cha

Mane tai pakerta, kad jame nelieka skambinusiojo numerio. Kažkuo primena senuka erika 628. Pašneki su žmogumi, o jo numerio pas tave nelieka…
Bet bobutems, kurios, kaip cia kazkas anksciau rase, atsisake nuo Telecomo ir nuspirko T2 - pats tas.
AUGIS

apie a35 tai vapsie reiktu patylet ,parodija o ne telefas Šypsena geriau jau nokia 1611 Šypsena ir savyginai gerai seip cool mobile Cha cha

Jei nesinaudoji WAP, infrared ir t.t. tai nereiskia butinai turi tureti pati sud… mobilnika. Gal kas prisimenat pries kokius 8 metus buvo viena is pirmuju Motorolu - su rankena ir svere kelis kg.

Ne visiem labai daug funkciju ir reikia.Kitiems uztenka tik paskambinti ir dar kartais kokia SMS viena kita parasyti.Kam tau moketi pinigus jeigu tu nesinaudosi tomis funkcijomis???

Kita vertus, pagalvojau, kad jei kainuos 99LT, tai kaledu proga neisrankiems ar neturintiems tel. zmogeliukam butu Gerai dovana.

ple o dabar paskaiciukit, palyginkit, ir jei pirksit triuma, tai tikrai daugiau funkciju gausi uz tokia pacia kaina. nesuprantu zmoniu, kurie uz ta pacia kaina renkasi 2 eilutes nors gali gauti 3-4, renkasi no games, wap i t.t. nors visa tai gali uz ta kaina gauti. O kokybe ju abieju xujowa. Aplamai siemensai bishki apsileido

Siaip tai tiesa, A35 lieviausias Siemensas, ir siaip tikrai lievas aparatas… Bet kaip kazkas minejo bobutems po telekomo jis OK. Antra vertus, jei toki pavogs, maziau pergyvensi… As manau, kad ir ji "gerieciai" py.zdintu Šypsena

tkrai jau a35 tai gaidžių gaidys. Man būtų gėda kam nors parodyt ar pasakyt , kad as juo naudojuosi… Aplamai Siemnsai man neimponuoja. Pats šiuo metu naudoju Alcatel OT 701 ir nors jis jau ir nenaujas modelis bet jo dydis ir funkcijos mane pilnai patenkina… Gerai

Gerai, kad neseniai ji pardaviau uz 110 Lt. Cha cha

A35 gaidys ne telefonas!

[quote]
KongeROOS (ex LENO) rašė:

kuo tau uzkliuvo extra ar labas? nevisiems zmones reikalinga sutartis su operatorium taip kad nebumbek…