Čia tiesa…vibratoriaus gi nėra. O jei rimtai, tai ar kas tas funkcijas panaudojat ( WAP, infraredas, MMS, GPRS ir t.t.)?! Lietuviui telefonas skirtas dėl krūtumo ir nesvarbu, kad bent pusę metų nevalgyta ir jam taupyta ir kad guli jame "Pildyk", "Labas" ar "EXTRA"…
Mane tai pakerta, kad jame nelieka skambinusiojo numerio. Kažkuo primena senuka erika 628. Pašneki su žmogumi, o jo numerio pas tave nelieka…
Bet bobutems, kurios, kaip cia kazkas anksciau rase, atsisake nuo Telecomo ir nuspirko T2 - pats tas.
AUGIS
Jei nesinaudoji WAP, infrared ir t.t. tai nereiskia butinai turi tureti pati sud… mobilnika. Gal kas prisimenat pries kokius 8 metus buvo viena is pirmuju Motorolu - su rankena ir svere kelis kg.
Ne visiem labai daug funkciju ir reikia.Kitiems uztenka tik paskambinti ir dar kartais kokia SMS viena kita parasyti.Kam tau moketi pinigus jeigu tu nesinaudosi tomis funkcijomis???
ple o dabar paskaiciukit, palyginkit, ir jei pirksit triuma, tai tikrai daugiau funkciju gausi uz tokia pacia kaina. nesuprantu zmoniu, kurie uz ta pacia kaina renkasi 2 eilutes nors gali gauti 3-4, renkasi no games, wap i t.t. nors visa tai gali uz ta kaina gauti. O kokybe ju abieju xujowa. Aplamai siemensai bishki apsileido
Siaip tai tiesa, A35 lieviausias Siemensas, ir siaip tikrai lievas aparatas… Bet kaip kazkas minejo bobutems po telekomo jis OK. Antra vertus, jei toki pavogs, maziau pergyvensi… As manau, kad ir ji "gerieciai" py.zdintu
tkrai jau a35 tai gaidžių gaidys. Man būtų gėda kam nors parodyt ar pasakyt , kad as juo naudojuosi… Aplamai Siemnsai man neimponuoja. Pats šiuo metu naudoju Alcatel OT 701 ir nors jis jau ir nenaujas modelis bet jo dydis ir funkcijos mane pilnai patenkina…