Nesijungia mircas

Nesijungia mircas

Nesuprantu,kas pasidare ,paeme ir mirc nhesijungia raso connect to irc… ir paskui : * Unable to connect to server (Connection timed out)
perinstalinau mirca vistiek tas pats,pas mane mirc 6.12 .Win 98.Mazu kam taip buvo ? Ne prie jokio servo nejungia net ir prie uzsienio neina

o gal servas uzluzes,arba ineto nera Cha cha

gal netas trukineja, nes pas mane sita meta, kai neto nera arba buna nutrukes…Mirkt

Inetas yra viskas tvarkoje driba,bet mircas ne ,uir kas turi ineta mano name toki nuejau paklausti sako viskas oki mums

o tu per koki serveri jungies?

Pasileidi mIRC
Isskoka mIRC options langas arba ji atsidarai spausdama 2 ikona (katalogas su plaktuku)
Spaudi ant connect

Full Name cia gali rasyt bet ka Šypsena kad ir "eik salin suski" Cha cha
Email Address irasai savo pasto dezes adresa
Nickname irasai eeeee Šypsena
Alternative kad ir eeeeee Nekaltas

Tada spaudi Servers

Spausk Add
Atsidaro Add server langelis
Description irasyk irc.interneka.lt
IRC server irasyk irgi irc.interneka.lt
Spaudi Add
IRC Network turi buti pazymeta All
IRC Server susirask irc.interneka.lt
OK

Spaudi pirma ikoniuka Connect
Lange pasipila visokia velniava ir t.t. Šypsena
Jei nikas registruotas pranesa kad jei neivesi slaptazodzio per 1 minute tai jis bus pakeistas I svecias pam param kazkoks numeris, taigi reik irasyt /msg NickServ IDENTIFY password
Jei jis dar neregistruotas rasai /msg NickServ REGISTER slaptazodis e-mailas

Cha cha kazkam reikejo padet, tai tiesiog pakopinau ka buvau pakeverzojesNekaltas gal tiks gal ne… cia kiek supaprastinta, moteriskai reikeja, tai nesjuokit Nekaltas

aisku dar daug kas gali but, kad ir portas blokuotas mirko Nekaltas bala zin koki neta ir kur naudoji Nekaltas

Geriau PalTalk galesi su microfonu kalbet su draugais!!!GeraiCha cha