Neseniai istojau i banga ir labai susidomejau

Neseniai istojau i banga ir labai susidomejau

susiorganizuok ir bus Liežuvis

būna ir meet’ai, ir meet’ai Vilniuje. O dėl to, ar būna meet’ai naujokams… čia tai man naujiena Cha cha. Būna meet’ai visiems Taip.

pabandyk pasidairyti iki 18 klube Mirkt

gal rimtai davai organizuojam!!! Alus Girtas Laimingas

problematiška su laiko suderinimu, bet kodėl gi neLaimingas?

Jau buvau užsidegusi entuziazmu ir noru organizuoti, bet prisiminiau, kad tu nori meet’o Vilniuje… nope, ten aš nevažiuosiu ir pasiūlyti kur daryti meet’ą nežinau Ne. Bet jūs užveskit temą, kurioje būtų parašyta "Apie viską meet’as tada ir tada ten ir ten". Ir registruokit dalyvius Mirkt.

nieko cia idomaus, kuo toliau tuo isvis nebebus ka cia veikt

laika galima suderint, as irgi dar niekad nebuvau meetuose tai butu idomu. o del laiko, tai koki penktadienio arba sestadienio vakara nekiltu problemu.

na Mariukai88 imkis darbo, organizuok. as ir is Vilniaus. kur ir kada reikia tartis.

[quote]Clarissa rašė: laika galima suderint, as irgi dar niekad nebuvau meetuose tai butu idomu. o del laiko, tai koki penktadienio arba sestadienio vakara nekiltu problemu.
[/quote]

Šį savaitgalį gal dar nerekomenduočiau, o dėl ateinančių, tai pasidomėčiau ar kokios šventės nėra ir pan Mirkt.

o kas zino kada buvo paskutinis meet’as Vilniuje?

o gal kita? gal zmones jau si turi planu

tikrai ne šitą. Nebent jūs dviese susitikti norėtumėt Cha cha.

jo neseniai istojau…Draugas mano tai jau seniai dalyvauja meetuose,taikai ka papasakoja.

na man patare parinkti naujus zmones,ieskoti nauju veidu,ir kad jie jungtusi prie kitu dalyviu…Šypsena

zinok be reikalo susidomejei sita banga, cia gi tik laiko svaistymasCha chaLabas

Gal ir nieko Gerai

visiems taip bunaŠypsenabet po kurio laiko atsibostaTaipCha cha

tai ka si sestadieni, kokia 18 val? kur susirenkam? ir kaip pranest visiems?