Neseniai istojau i banga ir labai susidomejau
susiorganizuok ir bus
būna ir meet’ai, ir meet’ai Vilniuje. O dėl to, ar būna meet’ai naujokams… čia tai man naujiena . Būna meet’ai visiems
.
pabandyk pasidairyti iki 18 klube
gal rimtai davai organizuojam
problematiška su laiko suderinimu, bet kodėl gi ne?
Jau buvau užsidegusi entuziazmu ir noru organizuoti, bet prisiminiau, kad tu nori meet’o Vilniuje… nope, ten aš nevažiuosiu ir pasiūlyti kur daryti meet’ą nežinau . Bet jūs užveskit temą, kurioje būtų parašyta "Apie viską meet’as tada ir tada ten ir ten". Ir registruokit dalyvius
.
nieko cia idomaus, kuo toliau tuo isvis nebebus ka cia veikt
laika galima suderint, as irgi dar niekad nebuvau meetuose tai butu idomu. o del laiko, tai koki penktadienio arba sestadienio vakara nekiltu problemu.
na Mariukai88 imkis darbo, organizuok. as ir is Vilniaus. kur ir kada reikia tartis.
[quote]Clarissa rašė: laika galima suderint, as irgi dar niekad nebuvau meetuose tai butu idomu. o del laiko, tai koki penktadienio arba sestadienio vakara nekiltu problemu.
[/quote]
Šį savaitgalį gal dar nerekomenduočiau, o dėl ateinančių, tai pasidomėčiau ar kokios šventės nėra ir pan .
o kas zino kada buvo paskutinis meet’as Vilniuje?
o gal kita? gal zmones jau si turi planu
tikrai ne šitą. Nebent jūs dviese susitikti norėtumėt .
jo neseniai istojau…Draugas mano tai jau seniai dalyvauja meetuose,taikai ka papasakoja.
na man patare parinkti naujus zmones,ieskoti nauju veidu,ir kad jie jungtusi prie kitu dalyviu…
zinok be reikalo susidomejei sita banga, cia gi tik laiko svaistymas
Gal ir nieko
visiems taip bunabet po kurio laiko atsibosta
tai ka si sestadieni, kokia 18 val? kur susirenkam? ir kaip pranest visiems?