nesekasi-kur veidrodeli galima sumontuoti?

nesekasi-kur veidrodeli galima sumontuoti?

Turisto>
Uzuojautos del vagiu…blimba tokiems rankas nukapoti kad neturetu su kuo vogti, va tada tai gal ir pagalvos kiti vagys pries einant ant "dielos"…

sveiki tautieciai,tai va, reiktu kokio meistro, kuris galetu galantui veidrodeli imontuoti vairuotojo puses, nes nukniso manajiLiūdna ech, vienos problemos …

Thx ish anksto Alus

Turbut tai ruduo …

cia mano gimsakas man padovanojo tuos triusikus ir isprase mane su jais klube pasokt prie visu buvo fun Šypsena

siaubas … ka tu cia vaizdavai?! Aš nekaltas kelnias pametei?! Liežuvis Liežuvis Liežuvis

sutinku su tavim ji kartais i save nepanasi nu nx cia apie kitus paskalas skleist ir negraziai uz nugaros kitus apkalbinet? Gyvenkim draugiskai Cha cha

Na man, tai ta merga(jei tikrai ten Moterys )labai panasi i viena toki cirko artista Taip Aš nekaltas Cha cha

tai px tam merga kaip cia pasakius su keistu charakteriu gal kaipir berno bet kartais tai ji buna linksma yapc…

Wo blyn tai ten Moterys? Apakęs Ooops… Aš nekaltas

Liežuvis kaip rozes zenklas galima ir daugiau is laukiniu laiku Cha cha jei noeir pamatyt tai rasykit Cha cha Cha cha Cha cha

turejau omeny jos man ne panos o drauges To Rakum Ta su garbanotais tai mergaite o ta is kita tai moteris Cha cha as jei Taip

Nu kad ne nei viena nei kita o abidvi maniskes Cha cha

Waū Liežuvis Mirkt

Neuzpykit, bet tas zmogus su pagarbanotais plaukais yra Moterys or Vyrai ? Aš nekaltasKazkaip man itartinai cia akys rodo Apakęs Aš nekaltas Cha cha

CHA CHA TO Mamutas!Tai siaip cia buvo skirta pagrindiniam nuotraukos veikejui, tas mano klausimas!

Apakęs seimyniniai?

2 Ostinas> Jo pana jam ish kaires… Cha cha Cha cha Cha cha -joke- Mirkt

To Ostinas. A kieno tu cia klausi? Bo jei ka, tai cia ne as Ne Cha chaP.S. as, tai gert zadu ir dar kaip Alus Taip Cha chaTik nuo strypo sokimo atsisakau Cha cha

O kodel?gert irgi nezadi?O ta pana tau is desines bus? Cha cha

Na jei as gerai ikalu, tai man visi tusai panasiai pasibaigia Aš nekaltas Aš nekaltas Cha chaP.S. Gruodzio 14d. reklamuotis nezadu Ne Cha cha