Nescioms moterims geriau sekasi mokintis

Nescioms moterims geriau sekasi mokintis

Siandien zurnale Tavo vaikas skaitem su zmona, kad nescios moterys del hormonu (nebuvo parasyta kokiu) pusiausvyros pakitimu, nestumo laikotarpiu yra imlesnes mokslus (kaip buvo issireiksta "geriau kremta mokslus&quotMirkt. Mano zmona ar nescia, ar maitinanti (tualete piena nusitraukdavo), kaip mokinosi, taip mokinosi.

Na, man pasitvirtino… O kadangi dar ir chronishka nemiga turejau, tai galejau mokytis ir mokytis…Ir dar vyrui shperus rashiau Cha cha Ishties gerai sekesi.

beto as dar girdejau kad 3men,ir 3men,iki gimdymo reikia daug skaityti, klausytis klasikines muzikos, nes tada uzauges vaikutis geriau mastys , ir mokysis.

Kad vaikams persiduoda tai, ka tevai daro nestumo metu, tai ir as girdejau.
Atsimenu, kai su zmona (antro laukesi tada) buvom filharmonijoj klausem Bethoveno simfonijos, tai prie stipresniu akordu gana stipriai sunus zmonai sonus skalbt pradedavo Šypsena

As net nezinodama, kad laukiausi, labai dziaugiausi, kad sesija lengva pasitaike… O kas idomiausia, nebuvo jokiu nervu, visiska ramybe… Va antra karta laukiantis, be nestumo buvo dar itemptas darbas ir mazas vaikas namuose, tai sitie veiksniai matyt nusvere pirmaji ir buvo sunku…

mano viena drauge,kai dar mokemes, na tai juodas metas pries sesija,o jinai jau kazkas 7 menesy, puzas, baisiai dyydelis, vienzo visi sedi perbale ishseke,o jinai sedi isvertus savo puza, tabaruoja kojom ir zvengia is visu pilna energijos Cha cha Gerai ir tikrai jai ta semestra labai gerai sekesi Šypsena

Apsigyniau diploma, po 6 dienu pagimdziau. Lengviau neprotavau, tik per pilva prie breziniu buvo sunkiau pasilenkti. Keli destytojai gal kokia nuolaida ir padare, bet per gynima purte ne maziau kaip kitus. Vienu zodziu nieko gero, bet jei jau taip iseina, tai ka padarysiŠypsena

Na, nezinau… Drisciau manyti, kad tie zurnalai raso butent tai, ka busimos mamytes nori isgirsti. Gal kai kurioms tam tikrais etapais buna energijos paumejimas, bet tiek pati, tiek kelios pazistamos pastebejo, kad atmintis (t.y. isiminimas protines analizes reikalaujanciu dalyku) nestumo pabaigoj ir kelis men po gimdymo ne karta pavesdavo. Is ties buvo sunku ruostis rimtam, kelis dalykus apimanciam, egzaminui.

Va as irgi galvoju eiti i kalbu kursus ziemos pabaigoj Šypsena Nu matai kaip cia viskas gerai sutampa Šypsena

ir kodel paskutiniu laiku as taip daznai imu galvoti apie vaikus…? Aš nekaltas