Nervina kaimynas

Nervina kaimynas

Nu va, manau daug kam aktuali tema: kaip gyventi jei salia bjaurus kaimynai.

Mano atveju tai taip - prisigeria, pradeda arkliai vaidentis, ir kokia 3 nakties, kartais 2 ar 4 pradeda viska keikti ir taip garsiai kad tarbut numireli pazadintu. tai trunka kokia 5 min. po to nutyla, po poros valandu dar tokia serija

Bandziau dauzyt i siena - pasiunte "ant triju raidziu", galeciau "su Metallica atkersyt" bet kad kaimynu gaila. Beje kaimynas retas svecias bute ir itariu kad visada girtas.

patarkite ka toliau daryti, gal kas susidure su pan. situacija

čia tik žiedeliaiŠypsena nuraminau ar ne?Šypsena pas mane debilas kaimynas mane taip "myli",kad padangas nuolat pradūrinėja, apskritai, ką eina nulupinėti nuo mašinos, viską pasiima. yra gąsdinęs etc., policija nepadeda, nebežinau ką daryti Nustebęs kiek žinau jam galva yra trankyta, duodu durniui kelią, bet taip gyventi nėra malonu… žadam kraustytis Nustebęs

uzuojautos jums nuoshirdzios.
As kai buta nuomodavaus tai vienas skylėvo prota, kad cia jo masinos vieta- nestatyk, kitas man vos neisaiskino, kad cia jo aikstele. kaimynai kaip bendrabuti- nesuprasi kada kelias, kada gula. kitas ateina su pretenzijom- "uzkishk" vaika, kad naktim nerektu…Kanda

Jeigu nenori istatymu pazeidineti - pigiausias ir efektyviausias kelias susideti manta ir keliauti tolyn - i kita buta arba nuosava nama.

skambinti 02
kelis kartus bandziau Gerai

Jei kaimynas pastoviai nakvotu namuose, o tu rastum menesiui "prieglopsti" svetur tai yra geras daiktas ZEMO DAZNIO GENERATORIUS… Jo negirdi, o uzmikt irgi neinaNe Draugas norejo kabaka praplest, o jam atsisake kaimynai buta savo parduot uz padoria kaina, tai jis uzdares savo kabakeli generatoriu naktim palikdavo. Po pusantro menesio nupirko buta pigiau nei tikejosi…Cha cha

Gangiuxz, su tuo generatorium tai geras dalykas.

Kur ji galima nupirkt? Mirkt

Na su policija kazin ar kas iseis, o su zemo dazniu…taigi visi kaimynai isprotes ir namas sugrius.
Kraustytis irgi nesinori - dar tik pora metu tame bute gyvenu…

kaip matau priesnuodi kaimynams surasti ne taip ir lengvaLiūdnas

neįmanoma… mano kaimynas policiją kviečia, kad aš be tapkių namie vaikštau ir jis girdi… nu kur randa, kad galima skųstis, ten ir skundžiasi… bet jie tokie skundikai yra bailiai, jei turi kas grėsmingos išvaizdos gerai pagąsdintų tai užsičiauptų… al etaviškis neskundikas… Šypsena tai gal ir nešsigąs… Šypsena

As saviski "pagasdinu" kartais rimtesne muzika - lyg ir aprimo pora kartu, bet kai prisigeria tai naktimis (rytais ankstyvais) pamirsta mano "gasdinimus" Liūdnas

Nu buciau koks nors skustas forsas tai gal ir eiciau aiskint gyvenima, bet siaip tai greiciau jis man paaiskitu…, dar peili i plaucius gauciau…Baisu

As saviski "pagasdinu" kartais rimtesne muzika - lyg ir aprimo pora kartu, bet kai prisigeria tai naktimis (rytais ankstyvais) pamirsta mano "gasdinimus" Liūdnas

Nu buciau koks nors skustas forsas tai gal ir eiciau aiskint gyvenima, bet siaip tai greiciau jis man paaiskitu…, dar peili i plaucius gauciau…Baisu

As is esmes nesiskudziu kaimynais. Bet del mano vaiku triuksmo taigi skundesi keleta karteliu is apacios. Paskutini karta kai atejo girta moteriske pasakiau, kad manau, kad jos teisiu nepazeidziu, o jeigu ji mano priesingai tegu kreipiasi i teisma, tai nuo to karto nesirodo.
Gal ir tau padetu.