Neraso CD-RW ROM ...

Neraso CD-RW ROM …

nezinau kas atsitiko, pas mane CS-RW Rom Teac 52x write - 32x rewrite ir 52x read, tai va kai nusipirkau viskas buvo gerai, uzrasinejau, perrasinejau ir t.t., o neseniai kazkas atsitiko nzn kas, neraso dydesniu greiciu negu 12x … nzn ka darytiNustebęs

na gal kompaktus lievus turi kuriuosna tik 12 greoiciu galima irasinet:/ o jei nea tada nzn tikriausiai irasymo progtrama durniuoja.

nemanau kad tame problema … manau autorius supranta kokius diskus perka … seniau irashinedavo dabar . ne … net neisivaizduoju kas galetu but … kodel duomenu srautas sumzejo …
gal nenustatyta ultra DMA prie CDromo … paziurek my computer properties … device manager … ten prie ide
tas ant kurio stovi CD irenginys ar nustatyta visur DMA … ar PIO
turi buti DMA

hmmm kas dar gali buti … gal koksia mikrushke perdege … net nelabai zinau … kai nematau Mirkt

Seip daugas priklauso nuo cd, bent mano "Lite 48-24-28" visus ISSKYRUS acme cd raso puikiai, tik isidedi acme, tai taso tik iki 3%, ir jei greitis > 8x, o jei < 8x tada raso puikiai,
hmmmmmmmm

gal bandyk firmware perpust?
man tai lite-on LTR-52327S (52x32x52x) leidzia kept cdr didesniu nei nurodyta ant cd greiciuCha cha
pvz acme cdr80(4-40x) kuo puikiausiai kepa 52xŠypsena kaip tai suprast? kokybe Gerai

siaip as irgi pagalvojau kad gal kokie sitie acme *****us CD pradejo gaminti, anksciau kada viskas buvo gerai Šypsena ir as pora kartu acme 4x-40x uzrasinejau ant 52x, o dabar ir acme ir dar bandziau BMS Expert (2 CD, viena irgi nenorejo uzrasyti ant 32x o kita normaliai uzrase 12x greiciu) ir 1 CD ePerfomance bandziau uzrasyti 48x ir sita nenori “kepti” Nustebęs

o siaip panasu kaip pas Jefi, iki 3% :}, bet jo RW max 8x, o pas mane 12x… ir ne tik ACME