nerandu
niekaip nerandu coupe galinio stiklo,jei buna tai kaina 500lt,tai va gal kas turit,ar zinot kur ant daliu toks paleistas?
Pirk kol dar uz 500lt yra.
gal tiek to 200max uz toki daikta duociau
Butu paprastas sedanas,tai gali rekauti paskambines i srota,o coupe kai kelis ardo,tai *pimp…* gausi pigiai.
už 200 tau bb kas parduos
500 manau protinga kaina
siaip pries savaite praziopsojau viena,paskambinau sako jau pardaviau,paklausiau uz kiek,pasake uz 100lt buvo sveikas geras,dabar zinau kur yra uz 200lt bet vos kampas iskeltas pardavineja jau antra men ir sako tik imk kaina suderinsim.taip kad bb kad ka neparduos
kai kuriem ir i 84 metu golfa atrodo protinga pilt 98 benza
Man atrodo atsibos ieskot ir vistiek uz 500 paimsi
pagyvensim pamatysim
o kokiam evelke ar stiklitoj ar panasioj firmoj prekiaujancia stiklais skambint nebandei?
niekyur nedingsi paimsi ir uz tous 500
ar tu ble durnas ar skaityt nemoki? sakiau uz 500 as jo NEPIRKSIU twinas>ne kolkas dar nebandziau,bet buvau ir sugalvojes,reikes pasukt
nx,ir nemokeciau 500 lt ,paieskojus gerai manau galima apie 200 lt rast
,o 300 lt prapilt
uz stikla ~7% masinos vertes as irgi tiek nemokeciau
pirslius mano turejo toki, jam nu.pyz.di.jo vedrodeli vaitutojo puses, lt negavo, is lenku kazkaip parsiveze, va tai tau, o keturdurio netiko
veidrodeli tai ir pats galiu nu.****int,va stiklo nelabai.
Audiforewer as lygiai taip pat galvoju
mano a8 buvo skiles stiklas galinis dvigubas tripleksinis, tai klaipedoj visur reke nuo 600 iki 800lt uz galini langa susiskambinau su siauliais, tai ten toks stiklas apie 300kainuoja, bet pasiemiau paprasta ne dviguba ir ne tonuota uz atrodo 200lt. taip kad ieskok jei nedega.