Nera amortizatoriaus

Nera amortizatoriaus

Nu nera vieno amortiko priekyje,masina linguojasi kaip laivas vienoj pusej
ar tai kenksminga kitiems mazgams ir taip toliau?
Dar kai vaziuoji ir pasuki staigiau vaira,ratai pradeda cypt lyg suktm vaziuodamas 200km/h.ar tai del amortiko?Beje kokios ju kainos mazdaug?

Tai kuo grečiau isidėk jai nenori nulėkt nuo kelio ar kitokių problemu turėt. O kad kenke ir kitiem mazgam, žinima kad taip. Apakęs

Jei neturi šiuo metu geriem, tai dėkis bent už 60 Lt pigiausius. Vis saugesnis važiavimas. Pas mane tai vienas priekinis pradėjo tekėti, bet dar normaliai veikia. Ir tai mąstau apie keitimą.

pas mane tas kur neveikia vapse be tepalo jau atrodo

Na jei pas Tave nusibaigė , tarkim , priekinis kairys tai neužilgo numirs galinis dešnys , priekinio kairio rato traukės antgalis , atraminis ir t.t.

A700
Labas

Plius dar ir stabilizatoriaus gumos, dar kiek pavažinėjus - salenblokai…Nekaltas

galiu papasakoti tikra ivyki,
zmogelis viena penktadieni atvare i servisa susivirinti dusliara, pakelus automobili patikrino ir vaziuokle, priekinis amortikas buvo mires, pasiule jam pasikeisti, sheimininkas - ai cia px nieko neatsitiks jau pora sav. su tokiais vazineju Nekaltas gal kada prie progos atleksiu pasikeisiu, po savaitgalio keisti amortiku nebereikejo, nes vaziuojant zvyrkeliu mashina eme ir apvirto ant posukio Nustebęs

Beje, reiktu abu keist, nes pakeitus wiena amortizuos nevienoda jega, silpnesnis nusibaigs.
Pas mane taip pat wienas mires, bet kitas wis dar kaip naujas… keisiu viena Cha cha

tai kiek laiko galima vazineti?
as ant zvirkelio ir su gerais neskraidau