nėr ramybės in LT
jie ir anxliau taip darydawo, ant kalno dar wienas patrulis stovi ir stabdo, nieko blogo neytariancius eismo taisykliu pazeidejus…
mane taip du kart jau stabde prisivydami is galo. pavojinga jei su masina uzmini. mocu dazniausiai nesiveja, nes nespeja susipakuoti laptopu…
ekipažas D92 visai nesislapsto
O kur shaunuoliukai! Paforwardinau i [email protected] , tegu dedasi i geru darbu visuomenes labui archyva
cia beveik esu isitikines kad vakar fotkinta. o ir draugs vakar vos neuzkibo ant kabliuko, pagalvojom pradzioje kodel stabdo ties vingio parku ,jei jau mes greiti gerokai numete buvom iki 80kmh ir stovi be radaru
nr. 9 reikia, kad vienas is ju inspektorius
o du reiskia kad masinoje yra du inspektoriai
nelabai suprantu, jie ka gprs’u siuncia i prieki info? Kaip mano pazeidima uz kilometro irodo?
-mb- turi laiko dar karta pagalvot…
vienas su barjeru stovi ir saudo o antras su nokia fotkina, o paskiau siuncia mms su vaizdu sekanciam ekipazui
nesusiduriau su dabartinem pareigunu technologijom, o laisvu laiku dometis neidomu. nezinau kaip veikia tas ju nivelyras, taip kad daug neprigalvosiu. 1 versija: vytis. bet is ten kur jie stovi tai pazeidejas spes dar trecdali miesto pervaziuoti kol pasivys 2 versija: pagal kolegos pamastyma kad prieky stovi 2-as ekipazas - kazkokiu super naujovisku rysiu zaibiskai siuncia nuotrauka (irodymus apie pazeidima) ir tas sustabdes isaiskina ket. bet tokiu atveju as ju nesuprantu. kam parintis su “vaziuoja toks ir anoks gaudyk” kai paprasciau “gauk foto i namus ir susimokek kasoj”
siandie po darbo su tokia puska ant trikojo ir taip pat atsidare bagaznyko dangti stovejo pries Gariunu kalna, kur stato lygtai kolonele…
pagal buten sita situacija pries 1,5metu nubaustas buvau 400lt! jie dar filmuoja bet masina ant tiek murzina buvo kad irase nei spalvos nei numerio nesimate tik modelis. nusisamdziau gera teisininka bet ir jis nieko nesugebejo irodyti! P.S. musu teisineje valstybeje geriau moketi vietoje ir nesigincyti!!!
as visada sakiau, kad lietuviu visuomene ne itin protinga… tik lietuvoj policininkas gali gaudyti, kad virsyji 5 km/h greiti ir dar paskui is taves per anstolius reikalauti parduot buta, kad sumoketum 15 lt, bet uz zmogaus nuzudyma ant pesciuju perejos, vairuotojui, kuris turi turbut 63 pazeidimus per 2 metus, uz $ ir pesciuju perejos pasislenka i viena ar kita puse… viskas del to noro buti turtingais, cia ir dabar.
as syki saudziau is tokio trikojo netaip jau lengva pataikyti i masina tai jau nekalbu apie moca mane nukirto kaias jau juos maciau ir slepiausi uz kitos masinos pataike i fara is antro karto
Blexa, nu smarkiai mes nelekem, bet ar man kvituko kartais neatsius namo?
ka ka sakai Exe? uz 5 km/h virshytus gaudo? atsipeikek tu blt. paklaida +/- 2km/h. Jei nesiekia 10 km/h virshyjimo beveik niekada nestabdys, nebent tai butu 40 zona prie mokyklos ar pan. o korupcija, narkomanija ir prostitucija egzituoja visame pasaulyje, tad uzteks cia zhliumbt “tik lietuvoj, tik lietuvoj…”
Paganz
MMSa atsius namo
-mb- nereik nieko siusti mmsais ir kitais ****ais, per racija pasakai, stabdykit ta ir ana. ant kalniuko tave sustadbo, o tie “radarininkai” ramiai privaziuoja…