Nepripazinti poetai internete

Nepripazinti poetai internete

Vat nezinau kaip jums, bet ash savo kazkada ishprakaituotu eilerasciu nezadu niekur spausdinti. Ale juk reikia kazkaip juos parodyti kitiems. Nu ir sudedi i interneta. Nereikia nei savo saito tureti, tik copy paste ir kuryba internete.

Ai pasiskaitykit, ka ten rasho http://rasyk.kitoks.lt

P.S. Nemanykit, kad cia spamas koks tai. Ash prie to puslapio kurimo nesu prisidejas, tiesiog edge_of_chaos vardu keleta savo kurineliu imeciau…

P.P.S. Beje, Simai Kela, krutas tavo rasinukas Šypsena

siaip Aš nekaltas nesu rasheiva, bet tik pamaciau kaip tamsta kazkuriam forume pateikei nuorodu apie ta portala KITOKS, tai nuejau ir paskaiciau,… gana neblogai buvo, nes skaiciau kai buvo apie 5 ryto, tokia apinka buvo atitinkama ir uzsivedes perskaiciau beveik puse,… o tuo paciu ir savo pora zodeliu imeciau,…

na nemaciusiems tikrai galiu Gerai rekomenduoti kad vertas demesio puslapiux,… ticrai KITOKS nei daugelis interneto komercijos, yra ka paskaitineti,… is salies ziurint truputi rimtesnis atrodo, nei tas kur placiai isreklamuotas ir nuskambejes, kur vadinasi berods Tavo pirmas kartas or so… taigi…

ir mano keli yra… ŠypsenaCha cha

Nuejau, paskaiciau keleta, kaip tik dar buvo ijungtas tavo.lt ir jau buvau ten puse perskaites… Isjungiau… Mirkt Palyginti su siuo psl tas tavo.lt yra tikras meslas… Gerai

Adiz rašė:

O tu kaip tenai vadiniesi? irgi Adiz? Paskaitysiu Šypsena

maruxz rašė:

Adiz rašė:

O tu kaip tenai vadiniesi? irgi Adiz? Paskaitysiu Šypsena

sheip jau Macherniukaz Cha cha… ieshkok kazhkur netoli pradzhios, nes senai jau ten rashiau, gal priesh pusmeti gera… o tu irgi neblogai pavarai… Gerai

As idesiu irgi po kokiu poros dienu. Ir jusiskius paskaitinesiuMirkt

o ko cia galite nepripazinti poetu ka? juk zmones gali kurti ir nebutinai jei turi buti pripazinti ane?

Britnei rašė:

o ko cia galite nepripazinti poetu ka? juk zmones gali kurti ir nebutinai jei turi buti pripazinti ane?

ane…Cha cha

Kavenskas> ash tavo eilerasti maciau. Liuks… Mirkt

O gal daugiau yra bangieciu, kurie ten savo kuryba sudejo? Va atsirado keletas: Simas Kela, Adiz, Kavenskas…
???

…Gurmanas, Smeigtux. Ziureti cia :
http://www.banga.lt/index.php?sess=zinutes_wforums.ShowThread.2_3bcb3ee82d150

Nu dar ir Sawlucia maciau prisidejo… Tuoj galesim pareiksti, kad cia bangieciu poezija ir padaryti poezija.banga.lt Šypsena

Kaip pasakysi?

maruxz rašė:

Kavenskas> ash tavo eilerasti maciau. Liuks… Mirkt

O gal daugiau yra bangieciu, kurie ten savo kuryba sudejo? Va atsirado keletas: Simas Kela, Adiz, Kavenskas…
???

maruxz’'ai mano kūryba jau seniai Bangoje…Šypsena kogero ir nusibosti spėjo. O tu čia linką įdėjai, tai ir įmečiau kelis savo kūrybos perliukus… Mirkt Alus Malonu kai kažkam patinka. Mirkt

Jei jau maruxz renka bangiečius, kurie pasižymėjo ir kitoks.lt portale, tai pasakysiu, kad ir mane ten rasit. Nieko ypatingo, bet…
Šiaip, esu labai dėkingas maruxz už tai, kad jis nurodė šį puslapį. Dabar kiekvieną vakarą ten einu, pasiskaitinėt prieš miegą. Buvau nustebintas, ir gana maloniai, kai užėjęs į fantastikos skyrelį pirmus kelis kūrinius perskaičiau, buvau sužavėtas. O jau kai kavensko vieną eilėraštį perskaičiau… Čia jau neturiu žodžių GeraiGeraiGerai!!! Šypsena

Pelė gal priedo jungiasi? Šypsena

Gerai