Nepriklausomybės niekšų parkas

Nepriklausomybės niekšų parkas

Jei turėtum galimybę įrengti tipo Grūto parka ir jame sustatyti šiolaikinių niekšų skulptūras kurie tavo nuomone labiausiai pakenkė ar kitaip išdavė mūsų šalelę kas tai būtu…ir už kokius nuopelnus.Liežuvis

Galim pradeti…

Vieno asmens mintys apie:

1. Lietuvos ateiti:

„Į savarankiškos Lietuvos valstybės idėją aš žiūriu neigiamai. Aš manau, kad tai nerealu“.
(Interviu „Argumenty i fakty“, 1989, Nr.47)

„Kai kurie asmenys atkakliai perša mums Lietuvos Respublikos atkūrimo idėją. Esame įsitikinæ, jog neįmanima nutraukti penkių dešimtmečių Tarybų Lietuvos raidos. Pagaliau nėra ir pakankamai pagrįstų argumentų, kad tai daryti būtina“
(„Žodis Lietuvos komunistams“, „Komunistas“, 1989, Nr.9)

„Kuriame socializmą TSRS sudėtyje. Jokio kito kelio nėra ir negali būti. Kraštutiniai lozungai - išstoti iš Tarybų Sąjungos, paskelbti nepriklausomą Lietuvą - mums nepriimtini“
( Kalba „Vilmos“ įmonėje. „Tiesa“, 1989 03 03)

1. Apie okupacinės kariuomenės išvedimą:

„Mes viską vertiname tik vienu požiūriu: kad tik lietuviai tarnautų Lietuvoje ir - lauk okupacinę kariuomenę. Atsakykite man į paprastą klausimą: o kas gi gins Lietuvą ?“
( Kalba susitikime su komjaunuoliais. „Lietuvos rytas“, 1990 01 25)

„Ateityje Lietuvos Respublika pirmiausia turės gerai sugyventi su kaimynais. Kažin ar tai pavyks, jei kelsime balsą prieš tarybinę armiją“.
( Kalba SSKP CK plenume Maskvoje. „Tiesa“, 1990 02 10)

Gal kas nors noretu ji (ta asmeni) ivardinti? =)

90h tai gal snekek tiesiai, o ne kaip politikas - sakyk kas tai pasake, kad galima butu ji prikalti prie gedos stulpo.
As manau - toks yra AMB 1988 - 1991 metais.

Na ką gi pirmasis pretendentas lyg ir aiškus. Iš pono 90h neblogo istorijos zinovo galima teigti kad kalbama apie tuometinį komunistų partijos lyderį.
Kas galėtų būti sekantis nes parkas iš vienos skulptūros lyg ir per mažas būtu.

Svarbu ne kiekybe, o kokybe

Gerbiami kolegos ar jums neatrodo kad mūsų brolis lietuvis yra įbaugintas ir bijo viešai reikšti savo nuomonę apie aukštus valdžios pareigūnus.

Aštuoniasdešimtų-devyniasdešimtų sandūroje apgirtę buvome nuo laisvės, kliedėjome nepriklausomybe. Deja, šiandien žinome, kad rytoj ūkininkas net kiaulės pasiskersti laisvai negalės. Velniai žino, ar šūkis "DIRBK, PIRK ir MIRK", geresnis už "Pirmyn, į Komunizmo šviesią ateitį".
Klausimas turėtų būti toks: ką daryti, kad individui kompensuoti prarastosios laisvės dalį. Mano mintis: garantuoti individo nepriklausomybę, autonomiją nuo energijos tiekėjų.

Bučkis

Be komentaru… Nežinau sitoj foto kazkur jo zavesys pradinges Liūdnas

ar tikrai? Nekaltas

mmmm as ji myliu Šypsena

Legolai,tai patinka ir tau DM ?Kad taip drastiskai JEGA istarei Mirkt

…tatukas… Cha chaTaip

Jėga!!! Gerai