nepiknaudziaukit…
Link sakiu? edited (jau matau, kad ne
)
Bukit atsargus su sitais sviesaforais… zinodamas, kad jie kokias 5 min veltui draudzia eisma vakar gryzinedamas is Ukmerges pats nusprendziau kada man turi uzsidegti zalia ir taip sekmingai palikdamas visus kirtau kelias atkarpas kol nepamaciau is uz traktoriaus isokancio zandaro … kagi tamsinti stiklai, be teisiu ir plius kirsta raudona… lauke ilgas pokalbis… issivaizduoju kaip gera buvo matyt mane pagauta visiems tiems kuriuos aplenkiau
gerai nors tiek, kad po visko policija ijunge man zalia sviesa iki pat Jonavos, tai buvo galima greit vel viska sustatyt i savo vietas
ziaurus tas kelias ukmerge-jnv. ukmerginiai aisku sustabde ?
Civicas> nezinau, tai turbut
su kokiais nuostoliais issisukai?
o tai už šio šviesoforo nepaisymą gali baust? Man jis išvis į naujametę girliandą panašus
sviesoforas yra sviesoforas, dizainas mentam px
Gali baust ir pa polnaj pragrame.
šviesoforas visų pirmą turi atitikti standartą. Tiesa, nežinau kaip su šitų atitikimu
man 100lt toks poelgis kainavo, bet ir tai per pazistamus, nes iskart teises ateme.
manau, kad ir tiem laikiniem yra standartas…
prie visus kalbu dar 50lt atsegiau, simboliskai manau cia …as ir jiem aiskinau ,kad sitie sviesaforai netikslingai veikia ir ,kad nesant dideliam srautui kiekviena atkarpa atima is manes vos ne po 10 minuciu veltui, beto minejau ,kad net pats keliu virsininkas man sake nepaisyti ju, jei nera masinu… zodziu blogai tik ,kad prie viso to dar langai tamsinti buvo ir palikes teises namuose
Raimukas-trintukas
lekiu per miesta su darbine mazdaug 80-90 km/h ziuriu i mentus, o jie tokiu piktu zvilgsniu mane nulydejo ir taip pastoviai
nu plia kad ukmergiskiai uz 50 lt paleistu tai nezinau cia reikia komisaro sunum but
Raimukas tai kiek pamenu vis bangas moka
Nu įvažiuoji tu į tą ruožą, ir sutinki kelias fūras, kaip prasilenksite?
Stulpas> tai dabar zinok ,kad as ne komisaro sunus ir mane paleido. Jei ka esu issisukes ir uz didesnius nusizengimus su panasiom sumom ir netgi uz dyka. Virgis> jei laiku kirsi ruoza, nesutiksi, nes kaip ir minejau sviesaforai dega kelias minutes ,kad esant didseniam srautui spetu visi pravaziuoti…