nepasikrauna Windows 95

nepasikrauna Windows 95

ijungiu kompa. pradeda krautis . bet ant melyno windows fono sustoja. apacioje ta linija kur is baltos i melyna keiciasi juda. ant safe mode pasikrauna o ant normalaus ne. kas galetu buti?

rasykis kita OS Šypsena

Kartais McAffee Antivirus neturi susiinstaliavęs?

nea

Spausk Enter, kai pastebėsi, kad sustojo.

Kraukis step-by-step ir pamatysi kurioje vietoje luzhta.

pirma viska rinkausi NEUZSIKROVE
tada nesirinkau all windows drivers uzsikrove bet ant safe mode, nors as jo nesirinkau Liūdnas

DAUGIAU niekas minciu neturi?

Užsikrauk ant safe mode, išmesk garso, vaizdo plokštės ir tt driverius, rebootink, suinstalink iš naujo driverius.Turėtų veikti Šypsena

garso plokste dabar isimta, o tada reik pabandyti vaizdaskes driverius istrinti

[quote]Kraukis step-by-step ir pamatysi kurioje vietoje luzhta
[/quote]
Luš po komandos start Windows.
Ar mėginai paprasčiausiai <Enter> paspausti?

nereguoja i enter

[quote]nereguoja i enter
[/quote]

Nesuk galvos - perinstaliuok. Gali prieš tai pasileidęs Nortoną ar panašiai (svarbu, kad smartdrive paleistum) pasidaryti kopiją. O mėginai iš safe mode pakeisti monitoriaus parametrus arba visai jį velniop išmesti, kad surastų naują devaisą? kokia video plokštė, ba čia panašiausia, kad nėr ant ko daugiau strigti?

[quote]kokia video plokštė
[/quote]

Su ATI buvo baika, kad tiktai žemo lygio formatavimas padėjo … Paskui jau paskaičiau instrukciją, kaip vidiaškę reikėjo instaliuoti.

krc ten senas 486 . vaizdaske kazkokia china made 1mb. kaip dev/null sake isinstaliavau visus driverius safe mode . perkroviau kompa UZSIKROVE. pradejo instaliuoti draiverius, paprase perkrauti IR VEL TAS PATS Liūdnas ka daryt. pabandziau sukeisti vaizo plokstes . tas pats. GAl ce kontroleris kaltas???

[quote]486 …
[/quote]

Tada geriausia susirasti jau suformuotą Win’95 kopiją, pvz, kokią vartojo &quot;Lintelis&quot; ir paprasčiausiai sukopijuoti po Windais į hardą.
Dulkinausi ir aš taip lygiai su 486 uku - kas antrą įjungimą kompas kažką naują - tai garsą, tai video, tai unknown - suranda.

o gali sita problema buti del motinines plokstes. pakieciau motinine plokste o kitka palikau sena ir uzsikrove. TAI ce gal nuo motinos priklauso ? ir kas ce tada galetu buti su ja?

keiti keiti…toks ispudis kad gali bet kokia dali pakeistŠypsena bet kam taip vargsti?Šypsena ar cia siaip del smalsumo?