Nepasiduosim muterkos sutvei!
Is musu ruosiasi daryti patobulintus katinus
Bijai kastracijos?
Ruosiasi, bet ar padarys tai cia dar klausimas
shropna… dalyvauja tik savanoriai…
smagu girdet
katineliai-miauuuuu…
Katinėliai
Citata iš "Operacija Y ir kiti Šuriko nuotykiai" :
- Treniruisia na koškach.
Klausau, katinėli
ir vis tiek vyrai gers kol zemele apsivers Jos turbut tikisi Europos sajungos lesu tiems savo vakareliams pritraukti
A savanoriu savo tarpe paieskos
Klaidinanti informacija Suokalbis vykdomas be
zinios
Suokalbininkes
rengiasi slaptam svelniam terorui
shropna… kol vyks suokalbis… ash pasnausiu… pazhadink kai baigsis…
Vat i miegancius ir taikysis! Nores padaryt, kad visa gyvenyma miegotume
O gal tu jau pirmoji auka
Ka jau ten is jusu padarysi,nuostabieji ir nepakartojamieji-arba nurasyti arba myleti tokius kokie esat,tik du variantus matau ir niocen patrauklus abu-norisi princo
O kas čia blogo? Tegu jos bando papirkti švelnumu ir taip vadinamu "užlaikymu"… Juk nebūtina pasiduoti Tegu gyvena savo iliuzijų pasaulyje, neva prisijaukino katinėlį…
Bet juk niekas nedraudžia tam katinėliui pavaikščioti vienam, kur užsinori morčiaus metu.
O karts nuo karto ir tigru galima pavirsti, kad nepamirštų jog ir liūtas yra iš katinų giminės…
man patinka tigrai
Kas mane apgers, statau butelį konjakoTa prasme, jeigu aš nulūšiu pirma. Pastatysiu butelį, kai atsičiūchinsiu
shropna rašė:
bjaurus rašė:
shropna… dalyvauja tik savanoriai…Klaidinanti informacija
Suokalbis vykdomas be
zinios
Suokalbininkes
rengiasi slaptam svelniam terorui
Vyrai bus naudojami, kaip vaizdinės (ir ne tik) priemonės, kaip pradinė medžiaga idealaus vyro gamybaiTolesnėje perspektyvoje-Žmogaus sudarymui
Rževskis rašė:
O kas čia blogo? Tegu jos bando papirkti švelnumu ir taip vadinamu "užlaikymu"… Juk nebūtina pasiduotiTegu gyvena savo iliuzijų pasaulyje, neva prisijaukino katinėlį…
Bet juk niekas nedraudžia tam katinėliui pavaikščioti vienam, kur užsinori morčiaus metu.
O karts nuo karto ir tigru galima pavirsti, kad nepamirštų jog ir liūtas yra iš katinų giminės…
Aš ir pati liūtė