Nepasiduosim muterkos sutvei!

Nepasiduosim muterkos sutvei! Piktas

Is musu ruosiasi daryti patobulintus katinus KandaPiktas

Bijai kastracijos? Cha cha

Ruosiasi, bet ar padarys tai cia dar klausimasNekaltasCha cha

shropna… dalyvauja tik savanoriai… Nekaltas

smagu girdetLaimingas
katineliai-miauuuuu…
Juokiasi

Katinėliai Niam niamMyliu

Citata iš "Operacija Y ir kiti Šuriko nuotykiai" :

• Treniruisia na koškach.
    JuokiasiJuokiasi

Klausau, katinėli Labas

ir vis tiek vyrai gers kol zemele apsiversGirtas Jos turbut tikisi Europos sajungos lesu tiems savo vakareliams pritrauktiJuokiasi A savanoriu savo tarpe paieskosJuokiasi

Klaidinanti informacija Piktas Suokalbis vykdomas be Vyras zinios Kanda Suokalbininkes PiktasMoterisPiktas rengiasi slaptam svelniam terorui !!!

shropna… kol vyks suokalbis… ash pasnausiu… pazhadink kai baigsis… Nekaltas

Vat i miegancius Vyras ir taikysis! Nores padaryt, kad visa gyvenyma miegotume !!! O gal tu jau pirmoji auka Apakęs

Ka jau ten is jusu padarysi,nuostabieji ir nepakartojamieji-arba nurasyti arba myleti tokius kokie esat,tik du variantus matau ir niocen patrauklus abu-norisi princoNežinau

O kas čia blogo? Tegu jos bando papirkti švelnumu ir taip vadinamu "užlaikymu"… Juk nebūtina pasiduotiMirkt Tegu gyvena savo iliuzijų pasaulyje, neva prisijaukino katinėlį…JuokiasiJuokiasiJuokiasi Bet juk niekas nedraudžia tam katinėliui pavaikščioti vienam, kur užsinori morčiaus metu.Mirkt O karts nuo karto ir tigru galima pavirsti, kad nepamirštų jog ir liūtas yra iš katinų giminės… MirktLiežuvisKietas

man patinka tigraiMirktFlirtasTaip

Flirtas

Kas mane apgers, statau butelį konjakoTaipTa prasme, jeigu aš nulūšiu pirma. Pastatysiu butelį, kai atsičiūchinsiuTaurėAlusKietasKava

Vyrai bus naudojami, kaip vaizdinės (ir ne tik) priemonės, kaip pradinė medžiaga idealaus vyro gamybaiGeraiTolesnėje perspektyvoje-Žmogaus sudarymuiTaip

Aš ir pati liūtėTaip