Nutiko tokia beda dyzeliniame auto, generatorius neduoda pakankamos itampos akumo krovimui. Pamatavaus su testeriu itampa ~12V t.y. net mazesne nei ikrauto akumo. Nuo ko pradeti ieskoti priezasciu? Pirmiausia itarimas krinta reguliavimo relei, kur dar bandyti ieskoti saknu?
Butu gerai sulaukti rimtu komentaru o ne floodo.
“Rimtiem komentaram”-nepakankamai rimtas pretekstasPats atsakei į savo klausimą ir kol šito nepatikrinsi-nėra ko ieškoti “kažkokių šaknų”…kai baigiasi benzinas manau nepuoli tikrinti kuro siurblio
pirma išimk šokoladą ir pažiūrėk ar nesudilę anglys,jei ne,tada nuimk generą ir nuvežk,kad prasuktų ant stendo,kas tuo užsiima,turi visokio šlamšto,taip pat ir tų relių reguliatorių,prasuks su kita ir pasimatys kas kaltas.Man taip darė,pasiteisino,tik pas mane šokinėjo įtampa maždaug 12-18V,buvo kaltas šokoladas.
kurie gali but “maziausia kalti”, generatoriu nusiimi ir prasuki ant stendoo, arba jei gaila 5lt issardai ir patikrini diodu tilteli, ir “apvijas” angliukai matysis.
tik jie man ne kiek nepadejo
Pakeista rele-reguliatorius su sepeciais. Krovimo itampa apie 13.7V be ijungtu prietaisu. Kainavo 25 litai tas dalykas (Mobiletron rele-regul, generatoriui Lucas).
Ir mazas pastebejimas del daliu kainu parduotuveje ir turguje. Turguj tas reguliatorius apie 10 litu brangesnis nei "DAGE", tad gerai pagalvokite ar verta pirkti daikta turguje, nezinant jo kainos parduotuveje.