Norėčiau paklausti : Jums nenusibodo ieškoti Vaikinų, merginų, vyrų , moterų, PAŽINČIŲ Juolab per internetą Nepavargstat nuo bendravimo Neprikimba nejaugi niekas kaip velnias prie dušo Brrr
Man rodos sau skirtą greičiau netysia gatvėj rasi, o ne internete, kur visi gražūs ir drasūs … Nebaisu
P.S. turbūt ne pirma to klausiu, tik keista, nejaugi žmonėms TIEK trūksta bendravimo ir draugų realybėje… Aš ir ten pavargstu
niekada per ineta neieskojau merginos ar kazko panasiai , siaip tik kaip neturiu ka veikt pasirasineju ir tiek , bet daugiau tai tikrai ne ,kas teisybe tas nemelas visi cia grazus ir labai drasus, o in real tai nzn kaip butu ,kas parom sedi prie ineto tai taip tiem tikriausiai truksta in real gyvenime draugu ir taip toliau , todel jie cia ateina ir "issilieja"
Neieskau cia ir nesitikiu rast.
Taip cia galima paflirtuot, galima susikurt virtualia iliuzija, bet tai ir liks virtualu, tuo tai ir yra zavu.
Mano asmenine nuomone!
lauki, kol zmones atsikratys naturaliu instinktu?
merginu ieskot gali pabost nebent tada, kai tampi kokiu nors Hugh Hefner.
vaikinu gatvej nekalbinu, nes is akiu nematau, ar tinkami.
internetas - gera priemone prisitaikyti prie nepazistamo zmogaus, nustatyti ji reikiama linkme
o bendravimo as, pvz., neieskau. - isties neuztenka laiko net ir tiems, kuriuos turiu