Nenusibodo

Nenusibodo ???

Norėčiau paklausti : Jums nenusibodo ieškoti ??? Vaikinų, merginų, vyrų , moterų, PAŽINČIŲ ??? Juolab per internetą ??? Nepavargstat nuo bendravimo ??? Nežinau Neprikimba nejaugi niekas kaip velnias prie dušo ??? Brrr Veee
Man rodos sau skirtą greičiau netysia gatvėj rasi, o ne internete, kur visi gražūs ir drasūs … Nebaisu ???

P.S. turbūt ne pirma to klausiu, tik keista, nejaugi žmonėms TIEK trūksta bendravimo ir draugų realybėje… Aš ir ten pavargstu Nežinau

ir kada zmones supras NekaltasNekaltas

niekada per ineta neieskojau merginos ar kazko panasiai , siaip tik kaip neturiu ka veikt pasirasineju ir tiek , bet daugiau tai tikrai ne Šypsena,kas teisybe tas nemelas visi cia grazus ir labai drasus, o in real tai nzn kaip butu Šypsena,kas parom sedi prie ineto tai taip tiem tikriausiai truksta in real gyvenime draugu ir taip toliau , todel jie cia ateina ir "issilieja"
Taip

realybe vargina…

Neieskau cia ir nesitikiu rast.
Taip cia galima paflirtuot, galima susikurt virtualia iliuzija, bet tai ir liks virtualu, tuo tai ir yra zavu.
Mano asmenine nuomone!

o cia nevargina rasinet ir apsiseiliojusiems miegot prie klaveturos ?

???

O as nieko nejieshkau…bent jau kol kasCha chaCha chaLiežuvisLiežuvisLiežuvisNekaltas

ne visi cia esantys elgiasi taip kaip tu…

vienas dalykas seiletis ir rasinet kitas dalykas darbo metu rasinet trecias dalykas kazko cia ieskot o ketvirtas…nemiga

tave patys randa

che…Šypsena

nieko neieskau…stumiu laika…

kai turi laisvo laiko aisq renkiesi realias pazintis,o darbe kai negali niekur iseit,tai manau gereu nerasi

o kuris velnias suzinos

as taj nieko neieskau, o tik kartais i banga uzbegu kai nuobodulys totaliai uzgrauzia arba seip smalsumas, kas ka naujo parase, patraukia Cha cha Taip

Musu gyvenimas yra kelias kuriame ieskom teisingo kelio! Šypsena

nesvarbu kur ieskai, svarbu ka randi Myliu o ieskoma yra visur Liežuvis

lauki, kol zmones atsikratys naturaliu instinktu?
merginu ieskot gali pabost nebent tada, kai tampi kokiu nors Hugh Hefner.
vaikinu gatvej nekalbinu, nes is akiu nematau, ar tinkami.
internetas - gera priemone prisitaikyti prie nepazistamo zmogaus, nustatyti ji reikiama linkme Šypsena
o bendravimo as, pvz., neieskau. - isties neuztenka laiko net ir tiems, kuriuos turiu

Manau retas internete iesko rimtos panos ar bachuro. Dazniausiai mes norime seip pabendrautiŠypsena