Nemuškit…
neblogai
prie ko cia jis? jus man paaiskinkit… jis nei sudare tas uzduotis, nei spausdino, nei i savivaldybes veze
jis turėjo užtikrinti, kd nenutekės informacija.
Jam vėjauraupiai ?
o tai uztikrinti turejo kartais ne NEC’o vadovas?!
butent kad NEC vadovas ale kitiem tai niekaip nedaeina
na gerai del ezgu jo nekaltinkim… bet kuriu galu reikejo mokslo metus pratest?
^yt^, o kas nec vadovą skiria?
hahaha jis kazkoks širka
jis sumautas biurokratas
…ir ne tik sumautas
svetimas, man tai jau net juokas ima… Gerai, pradėkim tada nuo to galo. Sakai, kad jis NEC vadovą skiria. OK. O kas jį skiria? Ta prasme kas skiria šioj nuotraukoj esančią personą? Eikim toliau… Kas skiria tą, kuris skiria šį. Tada, kas skiria tą žmogų, kuris skiria tą, kuris skiria šį, esantį nuotraukoj? Žodžiu, kaltas ne šis, kaltas prezidentas ar dar kažkas. Kodėl apsistoji būtent ties šiuo žmogumi, nors pagal tavo logiką dar galima eiti tolyn? Jis pats savęs į pareigas irgi nepasiskiria, yra kas tai padaro
Daivutia, duracka tu Kas gali garantuoti, kad ne karto nesusimoves zmogus nesusimaus?
Ar tu gali garantuoti, kad jei tau pasiulys keleta tukstantuku ir tu neduosi egzamino uzduociu?
Ar gali garantuoti uz kitus? Uz save… gal… o uz kitus?!
Spikas, nepatikėsi, bet būtent tą aš ir norėjau pasakyti. Tiesiog tu neskaitei mano ankstesnių pasisakymų šiame klube. O prieš taviškį esantis mano komentaras tiesiog pilnas ironijos, kurios tu nesupratai. Savo komplimentus pasilik sau…
štai tau ir bausmė. menkoka, sakyčiau.