Nemoku nustatyti WapMail...

Nemoku nustatyti WapMail…

Cia del Wapmail…kaip registruojuosi viska suvedu taipPiktasmail siuntimui- ???@xxx.lt ;serveris pop.delfi.lt ;vartotojo varda ir dezutes koda sugalvojau is galvors.TAI KAS TADA BLOGAI???

Shita tema l.ir as noreciau gaut info, pavyzdiui mano telefas palajko emajl f-ja,ir kur ka turiu suwedinet kad man tikrintu emailo dezes, geraj butu kad koks internautas sudarytu pavyzdi,nes tikraj ne man vienam shito reikia! Is anksto dekingas! Gal kas jau naudojasi? Parasykit privalumus ir trukumus.

Va delfy per weba tikrinant vedi slaptazodi o per pop reikia koda vesti ne ish galvos o nueik i savo delfio nustatymus ir pasiziuresi(ten kazka apie pop3). Pats tikrinuosi viskas chiki tik dar nedatyriau kodel i taka laishkai nenueina.

o tu turi uzsisakes gprs interneta?

Taip turiu

tada konfiguruokis savo pasto deze pagal tuos nustatymus kur rasi delfio pasto pop pasto nustatymuose.

p.s. tu tikiuosi nemaisai savoku wap per gprs ir internetas per gprs.

Pas mane wap per gprs ir vistiek veikia WapMail.
O temo autoriui siulau prisesti prie kompo, atsidaryti savo pasto deze ir nustatymuose (pop3 lygtais) bus parasytas vartotojo vartas. Va ta ir reikia ivesti

Nejau tai taip sunku padaryti ? Tema po temos…Kažkaip aš tai net nesuprantu kame ten problema, nes viską kuo puikiausiai nustačiau iš pirmo karto ir jokių ten serverių numerių vesti nereikia blin, nepamenu, kad už kažko būčiau užsikabinęs…