Nemokejimas tarti raides 'R'

Nemokejimas tarti raides ‘R’

Va tokia problema Nustebęs nemoku taisyklingai tarti raides ‘r’ Man jau 16 metu ir nezinau ar imanoma dar kaip nors ismokti ja tarti ? Gal kas kada buvo susidures ? arba zino ka nors apie tai ? Liūdnas

Gal reikėtų apsilankyti pas logopedą.

jumoristas. pakeli liežuvį, įremi į gomurį kuo giliau link gerklės ir …
tikriausiai, nori rasti Flirtas logopedę Niam niam ?, ką?

Na nezinau ar ne per velu eiti pas logopede xD

dar palauk iki 18 metu Šypsena ir tada jau eik Šypsena
o kur iki siol buvai?

Nu cia is tiesu kartais labai slegianti problema ir nueiti pas logopede reik labai daug drasos.

Nevarykit. Jis žydas. Cha cha

Nesakyk jei neisitikines, kas as. Sakyciau cia izeidimas.

kai į jūsų šlaplę urologas kiš cistoskopą, tada galėsite dėti į kelnes iš baimės. bijoti logopedo gali nebent 4metis vaikas. gal dar psichoterapeutas anksolitikų kursą turėtų prirašyti jums?

o problema ne autoriaus kaltės, o jo tėvų ir pedagogų, kad blogai rūpinosi vaiku ir nepastebėjo problemos ankstyvoje vaikystėje, kol vaiko nekankino kvailos baimės.

JAuciu mirsiu su ta pacia problema Apsvaigęs

šarvojimo salėje tai problemų nesukels.

Riekumo kontaktai: [email protected]

Ostinas rašė:
Na nezinau ar ne per velu eiti pas logopede xD

[/quote]

geriau vėliau nei niekad…

aš irgi tokią problemą turėjau, bet dabar tai tik praeitis Šypsena

šiaip daryk įvairius pratimus, pavyzdžiui greitai kartok daites td vieną po kitos ir taip kelias minutes - td td td…

Dar galima su liežuviu kažką pavartyti, bet dabar neatsimenu…

Nekaltas

Aha, geriau vėliau, negu niekad. Beje, gal tai netokia jau ir problema? Mano viena draugė kažkaip keistai taria “r” raidę, bet nekreinta į ausis per daug ir netgi mielai skamba Cha cha

Na vaikystei kartais teko patirti patyciais, nezinau kaip aplinkiniams skamba, juk paklausti sito negaliu xD

Ir nereikia klaust, jų problemos, jei nepatinka Mirkt

As turejau tokia problema kai buvau vaikas… tai visa tai istaise chirurgai. Apie 3-4 metu amziaus prakirpo kazkokia plevele burnoje atrodo tarp virsutines lupos ir dantu (galiu… tevai pas logopedus jokius nevede… bet po to namuose pamokino ir pakontroliavo ta rrrrr tarima ir jokiu kalbos defektu neliko.

na, perskaicius tavo komentara netycia labai placiai nusisypsojau, tikrai nekirpo "tarp virsutines lupos ir dantu", ir kuo tai susije su liezuviu?
kerpa po liezuviu plevele, kuri neleidzia reikiamai liezuviui pasikelti link gomurio.