Nemokat diskutuoti
Na ka truputi padiskutavom ir iskart i gedos stulpa Nerai oi negrai taip daryti.As Jusu nekeliu uz tous zodzius kurie man nepatiko.Norss aciu kad pinigeliu nepagailejot
Toks gyvenimas!
Islieka tik geriausi!
o tau cia tokia nelaime,dek skersa poxui tas stulpas…daugiau i xuinias kreipk demesi
namau, kad uz blevyzgas niekas netureti niekur deti… nes tam toks forumas ir sukurtas, kad galetumem nevarzomai diskutuoti… o dabar reikia vel rinkti zodziu, kad kas nors i gedos stulpa nenusiustu… ir joks cia ne gyvenimas, nes ciame forume toks posakis negalioja…
Nu ko cia sprogti ies pykcio?Tai as cia tureciau pykti o ne tu
del to - as tavo pusei…
Ai tas gėdos stulpas jau seniai tapo garbės pakyla…Nieko jame smerktino, o jei nepatikai-džiaukis-tapai tiek reikšmingas, kad tave prisimena.
Kam neaišku, bandysiu paaiškinti mūsų Ralliui yra 16,5 metų, jis pabandė suaugusių forume autobanginiai sužibėti savo protu apie automobilius, bet, kaip saka iš Panevėžia, nelabai jam tai pavyko, supranti, amžius tox :D:D:D. Tai va, o kad pabandė Spekuliantą pa.py.zd.avoti, taj tas ir iš geriuko blogiuką padarė, o aš dar kiekvieną kartą praeidamas minučių dadedu :D:D:D:D:. Zuiki mielas, prieš pusę metų rašiau - žinok savo vietą, o dabar gaunasi taip, kad ,tvojo mesto vozle parašy
":D:D:D:D:D:D… Kadangi esi jaunas ir, suprantama, rusiškai nekerti, paprašyk suaugusių,jie Tau išvers ir paaiškins ką tai reiškia :D:D:D:D…
Best regards Pikčiausias Vaikinas :D:D:D:D:D:D:D:D:D:::::::
cia tikrai nera nieko blogo,kaip ir gero del to viso stulpo ar pan…
=]
nemoki diskutuoti
O ka ne px…
… kas tavo nikui atsitiko ? ir tau nukniso?
Ka tu cia dabar sapnuoji?..
ka tu cia nusisneki istisai
?..
Kas gi sugebejo tokia seniena atknisti?..
tu paziurek kokia mano sena tema sugebejo atknisti vo ten tai antikvaras