Nemokamas WEB puslapių patalpinimas?

Nemokamas WEB puslapių patalpinimas?

Reikalinga informacija kur būtų galima nemokamai patalpinti internetinį tinklapį? Aš iki šiol naudojuosi Yahoo Geocities paslaugomis, tačiau, dėl man tikslai nežinomų priežasčių - tas puslapis stringa - t y norint jį atsidaryti išlenda užrašas > Sorry, this site is temporarily unavailable! The web site you are trying to access has exceeded its allocated data transfer. Visit our help area for more information. Access to this site will be restored within an hour. Please try again later. geocities.com/lieknejam Need extra data transfer? Sign up for GeoCities Pro or Webmaster. Learn more. Tai vat norėjau sužinoti - ar yra kokių patikimesnių vietų? ačiū, kad padedat Laimingas

sususikurt nemokamai gali ir pats savo kompe su kokiu frontapge, dreamveawer ar nors notepadu Šypsena

tai pas save ir turėsi - kompe… susikūrus kompe tai aš turiu… Juokiasi Juokiasi Juokiasitik va kur jį padėti NEMOKAMAI ??? Apakęs

1. Patarimas ne į temą 2) Gramatinės klaidos 3) Už ką tau VIP statusas? p.s: nemokamai kazkada talpinau i freewebs.com , bet ten nepalaiko FTP nu ir siaip trukumu yra, jei puslapiukas paprastas, turetu tikt

Autorius zino, kad patarimas buwo i tema, nes jis klause kaip susikurt nemokamai puslapi. Dabar istaise savo klaidinga klausima, del to ir i tema. 2. Kaip noriu taip ir rasau, neblogiau uz kitus. 3. o kas tu toks esi aplamai? Butum it klubo narys bent 3 metus tai zinotum

1. neklausė, arba jau ištaisė 2) bę komentąroo 3) studentas(if.ktu.lt)…o dėl klubo tai gaila būtų tiek laiko, dėl to ir paklausiau Drovus, bet pati turbūt nežinai už ką anyway fleimint yra blogai…jiki Labas

tas FreeWebs nelabai leidžia uploadinti po dauk failų for free ir neleidžia per dieną uploadinti daugiau nei kažkiek ten Mb…

50megs.comserveriai.lt —> palaiko PHP4, CGI, MySQL freewebs.com P.S : Google rulezzzz Taip

graffiti.net - 20MB, e-mail. quickfox.org - free php, mysql

Aš tai savo elemantarų puslapiuką laikau freewebs.com ir to užtenka, o jei rimčiau tai kolegos viršuj rašė. Kietas

Kiek tas tawo www uzima, gal pas save priglaust galeciau kai kelisiuosi y didesny hosta Šypsena O tai bus greit Šypsena

ačiux už pasiūlymą - bandysiu pati verstis Mirktjei ką kreipsiuos Mirkt

kad būtų nemokamai ir gerai - NERASTA Ne

tai daryk isvadas Šypsena pirk hostinga negi gaila keliu litu metams jei ten tavo tas psl uzima 5 mb ir nereik jam nei php nei mysql tai …

matai - aš esu labai mėgėja ir visiškai nenusimanau apie php, mysql tai ir nelabai žinau ko man reikia - manau jei sąlygos būtų geresnės tai ir mano puslapiukas prasiplėstų… o jis štai čia: geocities.com/theladyparanormal/ dar visiškai tik pradžia, bet kai kyla problemų tai visas entuziazmas pranyksta Nekaltas