Nematau cd-rom ikonos

Nematau cd-rom ikonos

turiu cd-rw TEAC ir krc nesenai ijungiu my computer ir ziuriu nebera icono cd-rw.isardziau pc patikrinau visi laidai tvarkoje.masteris irgi gerai.uninstalinau hardware ir vel is naujo instalinau bet vistiek kaip nera taip nera to icno.kai resartini pc cd-rw suka diska,o kai jau pasikrauna-nebesuka.gal zinot kas ira.???padekit skubiai reikia.

O post`e rodo kad jis yra?

idealiausias variantas pasiimti atskira sistema ir isbandyti - ta atskira sistema gali buti : windows 98 sistemine diskete , su cd-rom’o palaikymu, galesi tada isbandyti ar veikia…
taip pat gali buti ir boot’inis cd , is karto matysi ar veikia ar ne

na adr bios’as kai kraunasi turi rodyti…
o koks cia dar post’as ?

pas mane irgi TEAC tai ant win98; winme budavo tokiu variantu, kad dinksta ta pati ikonele ir apskritai pripazindavo kad nera irenginio, nors jis pats nesugedes ir puikiai veike, o dabar su winXP tai viskas labai gerai, jokiu nesklandumu.

Nepergyvenk, čia Win’98 tokie standartiniai bajeriai. Nei Win’95-uose to nebuvo, nėra Win2000-uosiuose ir XP. Nelaikyk tos bugovos OS pas save, mesk velniop ir viskas.

na kai eini i hardware tipo kad ji instalinti rodo kad jis ira,tipo viskas tvarkoi o ikono pacio nera.po to apkeiciau cd-rom i samsunga.irgi nera ikono.tai nezinau kame dela.gal tas masteris p… protaŠypsena?

[quote]o koks cia dar post’as ?
[/quote]
ir man neaišku … gal kokia nauja blondinių dieta? Šypsena Nieko blogesnio už Win’98 ir Milenium Edition nėra.

tai pas mane xp pro!!! Šypsena tame ir ira delaŠypsena

siaip buna stebuklu su ide laidais. neveikia. atjungi. prijungi. veikia. jeigu ir vel neveikia. vel atjungi. vel ptijungi. veikia Šypsena

nevienakart yra tokiu nesamoniu man buve

Nesu tokio bajerio girdejes kad dingtu tik su WinXP ir su Win2K3, visose kitose Fortkiu versijose poltergeistas buvo

Pamenu Albinas keikesi kad dinginedavo ir prie Win2K.
Itariu kad tai m/b IDE kontrolerio palaikymo tvarkykliu shlykshtooos bajeriai.

Man gyvenime yra buves toks atvejis su Win98SE. Bet as tada turejau tvarkinga C: particijos su sitema Symantec Ghost Image ir uzkroves sistemine particija is jo "ishsprendziau" problema per 5 minutes.

Tai dar vienas irodimas kad skaldytas HDD i particijas ir Sistemines particijos tvarkingas atvaizdas yra beveik "panaceja" nuo zioplu klaidu ir poltergeisto Windows sitemose.

Itariu kad butu verta pabandyti softeli "Magic Tweaker" , jame yra tokia viena utele ar modulis… slepianti ar rodanti laikmenu… aka FDD, HDD, CD raideles, ikonas ar net devices.
Vdrug pasislepe ATAPI CD device Nekaltas , o didziausia tikimybe kad sukrushtas registras, kuriame nurodyta show, register ar kaip kitaip… CD irenginiai.

Bet kokiu atveju, pades format C: ir reinstal OS su Software… bet tikriausiai nepades jei bandysi reinstal OS "ant virshaus". Reikia "shvariai" dirbt, su format C: Mirkt

tai man daba paskaikit,as daba zadejau darit format c: bet as bijau jai vistiek neatsiras ikonas,tai man neis driveriu isntalint ir t.t dar problemu usikrausiu.pasakikit ar 100% man atsiras iconas jai as formatinsiu c:? pas mane hardas skalditas jai kaŠypsena

Jei irenginys nesugedes, jei BIOSas ji detektuojas, o nerodo tik Fortkes - tikrai atsiras.
Bet jei nerodo ir dabar BIOSas, tada tikriausiai jau amen irenginiui.
Bet kokiu atveju, bandyti verta, ka prarasi…? Nekaltas

Jei tai Win98… tai juk tik 8-10 minuciu ir turi sistema nauja…

as rasau keistai windowsusŠypsena as pirma irasau 98se po to rasau xp proŠypsena nemoku vien xp iskart rasitŠypsena

o pas mani panasus bairiai dedas po xp pro… nei an me nei an w2k panasiu ciudu nebuvo. Isvis xp su situ antikvaru nedraugauja Žliumbia . Bet viskas buna taip:
viskas labai grazu ir veikia… ir staiga - tik pyst ir pavasaris. T.y - ismeta lenta kad tipo devaisas nesaugiai atkabintas Apakęs ir nors tu ka ji - padekliukas darinejasi, bet cdrw (nr9300 jei ka)nera - ikono nerodo. Instal new hardware nepadeda. Perkrauni kompi ir vel viskas ok. Ir tik lauki, kada sekanti karta ji dings Nekaltas Dabar kelinta diena (tfu tfu) jis neatsikabineja…cia turbut praejusiu svenciu proga Cha cha

Man tas pats buwo su win98se. Irgi dingo ta ikonele. Tai instaliavau vindus ant virsaus, ir viskas susitvarke.

Tai tik irodymas kad buvo sukrushtas registras… tau pasiseke kad instaliavimas "ant virshaus" pataise… buna kad sh.udas gaunasi… ;V

Butu nepataise, formatuociau c diska ir isikalciau naujus windus.

kaip jus galit ant virsaus uzrasit jai ikono nera ir net nemeta autoruno.pas mane taip ira nemeta autoruno ir ikono nera ir daba bandziau formatinti c diska ir nejo.neina krc. o biosas rodo kad ira cd-rw ir daba paziurejau system info rodo eror TEAC error nr 39.gal zinot ka tai reiskia?