Nelegali mikrovisatos antena ir jos ateinancios bedos

Nelegali mikrovisatos antena ir jos ateinancios bedos

O as irgi gavau pries pat naujuosius metus dovanele: grasinima is mikrovisatos su baudomis arba pasiulyma pasirasyti su jais sutarti.Tie lapeliai buvo imesti i pasto dezute. Pas mane antena pakabinta balkone ant laukines sienos ir paslepti jos nera jokios galimybes, nes ir taip nelabai kaip rodo, o jeigu dar paslepsi tai visai s… rodys. Pasirasyti su jais sutarties tikrai nesiruosiu (jau geriau bliuda kelti uz 350 lt.) tai belieka arba antena nuimti arba zinoti istatymus ir naudoti taip kad nenubaustu.
Kas man patars kaip ja naudoti taip kad nenubaustu:
1.Ar ja uzdengti kaip minejo kokiu siuksliu maisu ar kibiru?
2.Ar kazkaip peredaryti kad nepastebetu (neisivaizduoju kaip tai daroma)?
3. Ar nereipti demesio ir galvoti kad nenubaus?

As tik vieno nesuprantu (aisku jokubas turbut cia realiausiai zino padeti) kas gali pagal antenos isvaizda nustatyti ir surasyti protokola uz nelegalu pasijungima prie mikrovuisatos tinklu. gal as su ta antena ziuriu tik LNK, LRT, TV3 ir viskas, juk jos nemokamos? nejaugi ateis kazkas pasiziures is keliasdesimt metru ir stai tau protikolas kad tu ziuri butent ta ka jie galvoja? vot to as nesuprantu

Beje ir dar pagal isvaizda ju irgi visokiu buna paprasta. grazto formos ir dar kokiu ten, tai nejaugi kazkoks siknius pasiziurejas is lauko man gali pasakyti vot tu turi ziureti su ta antena butent mikrovisata. Ir dar nesuprantu teismo kodel jis buna teisus mikrovisatai, o gal zmogelis nusipirko turguje ta mikrovisatos anatena ir su ja ziuri tik leistinus kanalus?

vat ne tik turgui bet ir elektros prekiu pardyuotuveseKanda

Taip ,as apie MMDS antenas zinau labai daug…
jei kas kreipkites per privata-kuom galesiu tuom patarsiu

Taip ,as apie MMDS antenas zinau labai daug…
jei kas kreipkites per privata-kuom galesiu tuom patarsiu