Nekilnojamo turto perspektyvos provincijoje (konkreciai Pasvalyje)

Nekilnojamo turto perspektyvos provincijoje (konkreciai Pasvalyje)

Turiu galimybe siuo metu parduoti dali atgauto namo Pasvalio centre 1-ame aukste, siuloma kaina kaip tokioj skylej kaip ir gera. Kadangi miestas yra salia Via Baltic kuri gal but kada nors prades veikti, galvoju ar nevertetu palaukti bent jau poros metu kol LT taps EU nare ir galbut kaina dar kils… Vieta - centrines aikstes vienas is geresniu pastatu, kapitaliai pastatymo priekarinio namo pirmas aukstas, patalpas dabar nuomuoju.
Ir ar turto vertintojai gali pateikti tokias prognozes ir preliminariai kiek tai gali kainuoti.
Buciau dekingas ir uz rekomendacijas apie turto vertintojus kurie uzsiima tokia praktika provincijoje.

jei nusiteikusi laukti 10-15 metu, tada taip.

10-15 daug, tiek laukti neverta.

Dabar brangiausi butai Vilniuje. Po Vilniaus seka Klaipėda.
Galvoju butai sostinėje brangiausi ir išliks. Nekaltas
Kol kas Vilnius pagal naujų statybų mastą 2 miestas Europoje.
Įstojus į EU, prognozuojamas butų pabrangimas. Sostinėj bus brangiausi.
Čia mano nuomonė Nekaltas Gal kiti galvoja kitaip Drovus

Statybu pas mus daug, bet manau, kad atidarius sienas ir lietuviams atsiradus galimybei legaliai dirbti ES is cia dings sesiazenkliai skaiciai gyventoju, aisku is Vilniaus gal ir nelabai daug, bet is provincijos turetu dingti daug. Gyventoju sumazejimas turetu padidinti butu pasiula kas neturetu skatinti ytin dideliu pabrangimu. Is kitos puses ziurint neaisku kiek visokiu Hansu cia puls supirkineti nekilnojamaji…Prestizinese vietose didziuosiuose miestuose n turtas brangs, bet nemanau, kad tiek apie ka kalba kai kurie n t ekspertai…
Faktas, kad dabar pirkdamas NT geroj vietoj nepralosi.

pamastyti reikia ar negeriau butu parduoti ir investuoti ar i banka
kas labiau apsimoka

Tai pamastykim Nekaltas kartu ir garsiai Nekaltas

kad n turtas brangs - faktas. Klausimas: kur brangs labiausiai? Jei investuoti mieste, tai , tikriausiai, į Vilnių, jei su perspektyva, kad pirks Hansai - prie ežero su geru privažiavimu… man taip atrodo.

paziurekit i banku mokamas palukanas: nekazin kokia investicija. Tada jau geriau tuos pinigus investuoti i kita, likvidu ir su perspektyva nekilnojamaji turta.

o del NT perspektyvos regionuose, tai reikia gerai mastyti. Istojus i ES regionams bus skiriamos lesos, taciau zinant ten gyvenanciu pilieciu minusini versluma, galima prognozuoti, kad tos lesos normaliai duos rezultatus po 10 metu, ne anksciau.

O apie hansus perkancius NT lietuvoje siulau pamirsti. Bus, bet vienetai. Nepamirskite kad ne mes vieni i ES istojam su sia banga, o kitose salyse yra ir kalnai ir tt, o ne dilgelem apzelusios, uodu pilnos paezeres salyje kur saule niekad nesviecia Šypsena

Ir man atrodo reikia keisti į NT kitoj vietoj Nekaltas pvz. sostinėj Mirkt

I NT sostinej siaip ar taip investuoju, o turta provincijoje palieku kol kas ramybeje, palukanos bankui nera tokios dideles ir manau NT kaina kad ir tokioj skylej kaip Pasvalys pabrags per ta laika daugiau nei as sumokesiu uz ta pacia suma palukanu bankui.