Nekenciu situ..


Nekenciu situ…

atsibodo mieste nesamones daro Kanda Baisus

As irgi nekenciu Piktas Piktas Piktas

o man nepatinka kai Mašina pristato prie parduotuvių,nėr kaip su motorinka ant vieneto pasivažinėt Piktas

Tiesą sakant, niekad nieko blogo man jie nepadarė, nors ir buvo laikas, kai važinėjau kasdien ir daug. Pastaruoju metu atsirado kita tendencija - DVIRATININKAI. Nu blemba, aš suprantu, sportas ir visa kita, bet tai kai nervina, važiuoji iš darbo per kamščius ir tie lopiniai vidury juostos vos velkasi. Nei aplenksi, nei užkyši, nei ką. O šaligatviai šalia tušti. Kartą išlipsiu, pavysiu pėstute ir į galvą duosiu. Nes tikrai NERVINA NEREALIAI. Man nusispjaut, kad takų nėra, bet bent jau ne PIKO METU vidury gatvės važiuokit, raiteliai ple. Užtat kai tokius numuša nuo vaizdo, ypač greitkely, skandalai didžiausi pakyla, va sportininką suvažinėjo. Tour de France jiem čia ar kas.

TESoLD ziurek atgal tik negauk,davejas Mirkt

as irgi taip mokejau pries pora metu, kol pyrdos nesudauziau! Cha cha Cha chao dviratininkus tai pz kaip sestadieni vaziuojant gerai isgazdinom Cha cha Cha cha Cha cha jie taip vaziavo mes is galo privarem ir pro langus taip iki puses islinde rekti prie pat ju. tai taip veidas pasikeite, vaira i visas puses irgi susukinejo issigande Cha cha Cha cha Cha cha

TESoLD visom keturiom pritariu Nekaltas Drovus

čia ne pirda, čia kiaule Nekaltas

cia pyrda, ne kiaule Be be be Be be be Be be be Be be be Be be be

‘TESoLD’, ‘Spausk’… Proto Jums trūksta ir tiek. Dar čia aiškinsit, kad dviratininkams piko metu važinėt negalima. Galvokit ką šnekat. Jei tokie patys eismo dalyviai kaip ir Jūs. Mužikai, bl.

Kur leidžiamas greitis 60, jie sau juda kelio vidury 10 km/h greičiu, sukeldami pavojų visų pirmą SAU ir galvos skausmą aplinkiniams. Kadangi mažiau tarakone nedirbi ir niekur neskubi, tai tu to ir nesuprasi. BBD niolikinis man aiškins dar, ar trūksta man proto, ar ne. Pfff

jie irgi eismo dalyviai - tad juos irgi reik gerbt, o jei nemoki vaziuot ir ale kiti eismo dalyviai tau trukdo - gal geriau pasinaudok viesuoju transportu Mirkt

Užtenka čia gydyt žmones. Eismo dalyviai, eismo dalyviai. Eismas turi būti pagrįstas pagarba vienas kito atžvilgiu. Aš nieko nesakau apie tvarkingai važiuojančius dviratininkus, važiuojančius prie pat kelkraščio. Bet kai visokie mažvaikiai ir didieji sportininkai tarp 1 ir 2 eilių atsistoja ir bando britvą vaizduot, tai atsiprašau. Turbūt neteko matyti, kaip šią vasarą jaunimas Vilniuje tarp mašinų su dviračiais “nardo” (vėžlio greičiu). Pamatytum, kitaip šnekėtum. Aš ne prieš dviratininkus, aš prieš lopus ant 2 ratų. Kažkodėl kai boba velkasi ant 40, kur leidžiama 70, visi nepatenkinti. O kai dviratininkas 10 km/h važiuoja ten pat, sudarydamas sunkumus jį aplenkt, tai visi aplinkiniai mužikai. Sportuot vaikui trukdo, ple.

TESoLD, ir beje dviratininkams pagal KET draudžiama važiuoti šaligatviais Mirkt kaip ir automobiliams

Ką tu sakai? O trukdyti kitiems nedraudžiama?

bent karta per sav vilniuj bunu - kazkaip nepastebejau tu dviratininku Nekaltas

Tiesiog karto neužtenka ;]. O išlenda jie būtent ten, kur aš į ir iš darbo važiuoju. It specialiai, todėl ir atsirado neapkynta Mirkt. Kitur tokių ir nepastebiu ;].

Su dviračiu 10 km/h greičiu važiuoti beveik neįmanoma. Ir tokiais greičiais tikrai NIEKAS gatvėmis nevažinėja (jei vienas ar du tokie pasitaikė, tai nereiškia, kad visi dviratininkai tokie). Jei su dviračiu važiuoji kelkraščiu, tai visi durniai net nebando nors kiek apvažiuoti… Lengvieji automobiliai pusė velnio… O jau kai autobusas ar sunkvežimis taip prie pat pralekia, tai nieko gero. Taip gali ir vairą užkabint… Jeigu sankryžoje dvi pirmos juostos skirtos sukti į dešinę (prie Akropolio taip yra), tai kur dviratininkui daugiau stovėt nei 3 juostoj? Automobiliai, sukantys į dešinę, dar ir nunešti gali. Dar didelė problema ta, kad važiuojant dviračiu pagrindiniu keliu, automobilių vairuotojai į tai nekreipia dėmesio ir iš šalutinio kelio prieš pat užlenda, taip sudarydami avarinę situaciją. Taip kad… TOLERANCIJOS daugiau ir nepamiršk, kad gatvėje ne tu vienas esi.

2 Tarakonaz > true Nežinau